Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mrb kızlar. bayaadır giremiyorum kk ya. temizlik, sınav, hastalık, gezmeler derken anca fırsat bulabildim. aöf sınavlarım vardı, şehirdışına çıktım, geldim oğlum hastalandı felan bu hafta rahatlayabildim ki kapım çaldı ve elinde koca bir paketle kargo geldi. ne oldupunu anlayamadan bir baktım hagiisden koca bir paket bez gelmiş. şehirdışındayken beni aradılar ve size yanlış numara bez göndermişiz kaç numara gönderelim dediler. ben de numarayı söyledim ve evde olacağım günü belirtince bugün elimde olacak şekilde yollamışlar. bu kadarını tahmin etmiyordum. 8li paket yollarlar demiştim ama çok sevindim koca bir paket bezi görünce. teşekkürler hagiis :)))

Eki Görüntüle 202874

güle küle kullansın oğluşun..banada yanlış numara göndermişlerdi ama bidahada gelmedi:63:

fm bebeğim geldi yaşasın evde yoktum komşuma vermişler onunda çocukları vardı açmışlar falan aslında kargocunun kimlik sorup vermesi gerekmiomu saçma geldi bana ama olsun kızıma oyuncak geldi:)

numuneleri hediyeleri gelenler güle güle kullansınnnn :66:

aa fm bebekleri neden o kadar geç geldi acaba size? Bana geleli haftalar oldu... Ben de köpük boya şeysine falan katılmıştım baya oldu ama. Bakalım gelecek mi bize de?:44:

numuneleri hediyeleri gelenler güle güle kullansınnnn :66:

aa fm bebekleri neden o kadar geç geldi acaba size? Bana geleli haftalar oldu... Ben de köpük boya şeysine falan katılmıştım baya oldu ama. Bakalım gelecek mi bize de?:44:

ama ben daha yeni yani geçen perşembe katıldım fm kampanyasına bugunde geldi off koleston köpük boyadan bende istiyodum ama galba kaçırdım o anketi

canım fikrimühime kayıt oluyorsun onlar mail adresine yolluyorlar kampanyaları sende mailinden takip ediyorsun onayladığında yolluorlar ürünü ama huggies i bende bilmiyorum :50:

Back
X