Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım huggies in sitesinde anket vardı ama bitti fm de fikrimühim demek

devam eden bir çok facebook kampanyası var ama ben katılamadığım için bilmiyorum geçmiş sayfalara bir göz atarsan bulabileceğini umuyorum cnm

ama fikrimühime üye ol denedimbiliyorumada üye ol yorumlara katıl ariel deneme boyu falan gönderiyor:27:

merhaba bende olay krem kazanmışım ama bir hafta oldu hala gelmedi...

huggies bebek bezi nasıl kazanılıyor benimde oğlum var onun için isteyeyim..:)

inşallah kremin bir an önce gelir ...
huggies ise, internet sitesinden takip ediyorsun ya da bu topicte duyuruluyor ...
sayfalarının en altında anket oluyor çok basit sen cevaplayınca kimlik ve adres bilgilerini istiyorlar sonrasında sana geliyor tabi ilk 300 kişiye yolluyorlar ve organik pamuklu bezini sadece yenidoan ve mini boyundan bir tanesini seçebiliyorsun kızım 11 aylık uygun değil ama bir sürü hamile arkadaşım var onlara hediye olacak :49: oğlun inşallah küçüktür ve işine yarar...

:: Huggies ::

inşallah kremin bir an önce gelir ...
huggies ise, internet sitesinden takip ediyorsun ya da bu topicte duyuruluyor ...
sayfalarının en altında anket oluyor çok basit sen cevaplayınca kimlik ve adres bilgilerini istiyorlar sonrasında sana geliyor tabi ilk 300 kişiye yolluyorlar ve organik pamuklu bezini sadece yenidoan ve mini boyundan bir tanesini seçebiliyorsun kızım 11 aylık uygun değil ama bir sürü hamile arkadaşım var onlara hediye olacak :49: oğlun inşallah küçüktür ve işine yarar...

:: Huggies ::

teşekkürler..oğlum 20 aylık..

linklerde öle kaydol falan çıktığına bakma tıkla sayfa açılır...

yumurtanın yerini söyleyen arkadaşlara teşekkür şimdi yine bakcam. Ben vodafone kullanıom ama anneme yapcam o msjları hihi :62:
Turkcell - Seç Beğen Al | Facebook den dkları aldım sıra bunda... artık şansım açılıyo mu neeee :40: biraz önce stylenin sayfasında kazananlar arasında adımı gördüm şoke oldum:65:

Birbirinden güzel sticker ve dekoratif ayna seçenekleri ile evinize aşık olmanızı sağlayan Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı ve sitemiz işbirliği ile düzenlediğimiz kampanyamız başlıyor.
Aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* http://www..................../Deco-Art-Duvar-Stickerları/135003966514760 adresindeki facebook grubunu beğenerek ürünlerden bir tanesini profilinizde paylaşmak. (1 çekiliş hakkı)
* Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı sitesine üye olarak en az 1 ürüne yorum yazmak (1 çekiliş hakkı)
* Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı adresini twitter'da paylaşmak (1 çekiliş hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden birini veya birkaçını gerçekleştirdikten sonra facebook sayfanızın linkini / stickershop üye adınızı ve yorum yaptığınız ürünün adresini / twitter profilinizin adresini stickershop@................... adresine mail ile gönderin çekilişe katılın.

Çekiliş sonunda 3 kişiye Büyük boy İstanbul duvar sticker
Büyük Boy 120x30 - Modern - Deco Art Duvar Sticker - Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı

3 kişiye 50TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceği 25TL'lik kupon hediye.

Son başvuru tarihi: 20 Haziran 2011

Birbirinden güzel sticker ve dekoratif ayna seçenekleri ile evinize aşık olmanızı sağlayan Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı ve sitemiz işbirliği ile düzenlediğimiz kampanyamız başlıyor.
Aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* http://www..................../Deco-Art-Duvar-Stickerları/135003966514760 adresindeki facebook grubunu beğenerek ürünlerden bir tanesini profilinizde paylaşmak. (1 çekiliş hakkı)
* Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı sitesine üye olarak en az 1 ürüne yorum yazmak (1 çekiliş hakkı)
* Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı adresini twitter'da paylaşmak (1 çekiliş hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden birini veya birkaçını gerçekleştirdikten sonra facebook sayfanızın linkini / stickershop üye adınızı ve yorum yaptığınız ürünün adresini / twitter profilinizin adresini stickershop@................... adresine mail ile gönderin çekilişe katılın.

Çekiliş sonunda 3 kişiye Büyük boy İstanbul duvar sticker
Büyük Boy 120x30 - Modern - Deco Art Duvar Sticker - Sticker, Duvar Sticker, duvar çıkartmaları, duvar stickerları, duvar çıkartması, duvar süslemesi, duvar stickerleri, Deco Art duvar stickerı

3 kişiye 50TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceği 25TL'lik kupon hediye.

Son başvuru tarihi: 20 Haziran 2011

süper stickerlar var ya insanın para verip alası gelioooooo :66:

batik kazananları Hamide Orhan, t-shirt
Burcu Yörükseven, pantolon
Büşra Özkalender, t-shirt
Şenay Ebrinç Erol, pantolon
Canan Çavdar, t-shirt
...Hatice Geçili, pantolon
Elif Koçak, t-shirt
Başak Çakmak, pantolon
Oğuz Akdeniz, t-shirt
Birgul Ozdengiz, pantolon
Dilek Üzümcü, t-shirt
Birnaz Akpınar, pantolon
ÖZGE ADABER, t-shirt
Ezgi Tıraş, pantolon
Koray Doğan, t-shirt
Şükriye Akkaya, pantolon
Zeliha Doğan, t-shirt

style t-shirt kazananları
Derya Topsaç
Nesrin Keskin
Mustafa naci öge
Nurgül aydın
Deniz uslu
Gizem köseoğlu
Gamze Haseki
Bülent Kılınç
Banu çetinel
Cem Ulkumen
:65:

mrb kızlar. bayaadır giremiyorum kk ya. temizlik, sınav, hastalık, gezmeler derken anca fırsat bulabildim. aöf sınavlarım vardı, şehirdışına çıktım, geldim oğlum hastalandı felan bu hafta rahatlayabildim ki kapım çaldı ve elinde koca bir paketle kargo geldi. ne oldupunu anlayamadan bir baktım hagiisden koca bir paket bez gelmiş. şehirdışındayken beni aradılar ve size yanlış numara bez göndermişiz kaç numara gönderelim dediler. ben de numarayı söyledim ve evde olacağım günü belirtince bugün elimde olacak şekilde yollamışlar. bu kadarını tahmin etmiyordum. 8li paket yollarlar demiştim ama çok sevindim koca bir paket bezi görünce. teşekkürler hagiis :)))

Eki Görüntüle 202874

aaa kocaman bez göndermişler.:53: ne güzel ya. güle güle kullansın bebişin canım.
bu kampanya şu huggiesin sitesinden başvurduğumuz kampanyamı oluyo? hani soruyu doğru yanıtlayan 300 kişiye gönderiyolardı bu o mu?
:26:

bana da bugün huggiesten yenidoğan 8li bebek bezi geldi ama ne yaptım da geldi hiç hatırlamıyorum :86:

puff bugun evde yoktum olay krem gelmiş fm bebek gelmiş.sağolsn alt komşum almış kargolarıııı.çok mutlu oldum.görmek için sabırsızlıklanıyorum

Back
X