kızçeler bu da benden olsun...
DryNites® Yataklar Kuru Çocuklar Mutlu!
numune istemi başlamış tekrar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızçeler bu da benden olsun...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben gömlek kazandımDünde bir yerden kargo geldi.Yıldız şeklinde küçük bir lamba.7 farklı renk çıkarıyor sırayla..
Eki Görüntüle 203461 işte kığılı kazananları da burdaben yokum
güle güle aydınlan güle güle eskit gömleğini canım :)
okadar üye oluyorum kimse bişey yolamıyodiyarbakırdayım diemiki acaba
![]()
bennnnnnnnnnnnallahım yarebbim ilk defa kargo geldi o da ödemeli göndermiş pavloderm.. ürünlerden de birer yudum göndermiş :d allahtan kulak çubuğuna ihtiyacım vardı şükür ondan iki tane koymamışbi de sabun var işe yarayan....
pinti pavloderm...
fm den bana da mail geldi onayladım ama bebeğim daha gelmedi...
benden başka gelmeyen var mı
gelenler hangi iller acaba... uzaktayım diye mi beni ayırdılar yoksam![]()
ürün gelıp bılgı sahıbı olunca rapor yazKızlar bana niye cevap vermiyorsunuz bu fm ye ne zaman rapor yazmalıyım ben:84:
1000 kişi şen piliç tiya bir piliç firması piknik seti hediye ediyordu?
5000 kişiye galiba
hangi şirketti o ?
çekilişi oldu diye hatırlıyorum
ürün poşetini mektup ile gönderdim çekilişe katıldım ama şu an hatırlıyamıyorum :/
eci parfum olabılırrrrrups kargo ile bi şey yollanmış sana
5 iş günü içinde varacak diyor
takip numarası da 12012 imiş
böyle anladım ben:26:
ASSALAMUALAIKUM: baslıklı bi mail geldi![]()
bıktım bunlardan
![]()
gimoraya eşimin hesabından üye oldum. çek yüklenmedi. daha sonra mail gelmiş. 25 tl çekiniz hesabınıza yüklenmiştir diye. kontrol ettim hesabıma yüklenmemiş görünüyo. mail attım oraya yüklenmemiş çek diye.bakalım inş bi sorun çıkmazda bidaha alırım bişe...
canım çek 25 tl lik ya ben 23 tl ye bişi beğendim direk alabilirmiyim???
international qizz..![]()
he ya sorma hergun blackberry, microsoft bugunde abdul hafiz ve ups den geldı mail![]()
malesef 25 tl ve üstü alışverişlerde kullanılıyor çek 31 hazirana kadar kullanılıyormuş şu anda uygun ürün yok pek biraz bekleyin derim![]()
altını ıslatan çocuklar dio :44:
ilerde nasıl olsa lazım olur.. çişini öğretmeye başlayınca diye düşündüm ben... gece küloduymuş..
malesef 25 tl ve üstü alışverişlerde kullanılıyor çek 31 hazirana kadar kullanılıyormuş şu anda uygun ürün yok pek biraz bekleyin derim![]()
31 haziran diye bi tarih yok tatlım