- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 haziran diye bi tarih yok tatlım
hediye kuponunun oldduğu sayfayı açın son kullanma tarihi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kuponumubitirdim
biliyorum canım demek istediğim haziran 30 çekiyor:90:
yani boyalar gelmeyecek mi...şube olmayan yerlere dağıtım yoksa çokk şanssızımmmbenimde boyam gelmedi ben etkin dağıtımı aradım edirnede şubeler yokmuş ulaşmadı diye firmaya iade edeceklermiş bu nası iş ya![]()
fm den banada gelmedi.şans işi galibamerhaba ben bı suredır bu baslıgı takıp edıyorum ama daha once cevap yazmamıstım sızden gelen lınklerı kullanıyorum ama sımdıye kadar bana hıc hedıye gelmedı bu arada fm yede uye oldum ama ordanda maıl gelmedı acaba ben nerde hata yapıyorum??
sende bir hata yokmerhaba ben bı suredır bu baslıgı takıp edıyorum ama daha once cevap yazmamıstım sızden gelen lınklerı kullanıyorum ama sımdıye kadar bana hıc hedıye gelmedı bu arada fm yede uye oldum ama ordanda maıl gelmedı acaba ben nerde hata yapıyorum??
burda şubesi yoksa bizim suçumuz ne ya:84::84:evet ya bende bekliyodum şok oldum boşuna okadar uğraşmışım gelmeyecekmiş:84::84::84: ama sitesine mail attım bakalım ne cevap gelecek
kızlar ya bende dün keşfettim topiği çok hoşuma gitti ama bu fm ne ben anlayamadım nereye giricem google fm yazınca genelde mantıklı olarak radyolar çıkıyor.. bana bi açıklama yaparmısınız çok cahil kaldım bu konuda...![]()
hayırlı olsun güle güle kullanEki Görüntüle 203541 Eki Görüntüle 203542
banada huggies 3 numara bez yollamış 68 adet hemde yenidoğan lazımdı bana ama neyseee
biolage den bakım şampuanım geldi bide![]()
merhABA KIZLARRR
bugün rol on geldi rexona dan
birdee kağıt doluu bi zarf![]()