Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar özellikle karışık listelerde adınızı bulmak için ; klavyenizden ctrl ve f ye aynı anda basın
yukarda açılan arama yerine isminizi yazın:65:

gliss e istediğimiz kadar katılıyoruz
ben günde 40 kere yolluyorum ama bi şey çıkmıyor ne iş anlamadım

bi arkadaş roman ile ilgili kampanya söylemiş ama link açılmıyor
nedir o?

Kolestonn denedim biliyorumdan geldi..Anket vardı ankete katıldık geldi.. bakalım kullanabilecek miyim.. gebelik şüphem var da:26: gerçi 2014 yılı son kullanma tarihi:61:

denedim biliyorumun adresini ekleyemedim googledan aratabilirsiniz

Son düzenleme:
ne kadar bahtsızım son günlerde bişey gelmez olduuuu
ben de o cevapları bulAMADIM uğraşmak da zor geldi nasıl bulcaz ya milli tkaımda forma giyen en genç oyuncu filan hayatta bulup becerip katılamam o beşyüz kişi içine. zor iş. ama erkekler kapar havada soruları:)

kızlar rasim özdenören in face sayfasında her gün bir kitap hediyesi varmış ben yeni keşfettim yapmamız gerekn sadece iletiyi beğenmek. ilgilenenlere duyurulur:)

merhaba güzel kızlarr :) nehaber nasılsınız görüşmeyeli:)vallahi süpersiniz paylaşımlar harika emeklerinize sağlık.
bana denedim biliyorumdan 1hafta içinde 2 ürün geldi biri ariel diğeri köpük boya.çok mutlu oldum ve şaşırdım.sağolsunlar.harika bir site.

kızlar bu denedim biliyorum sitesinin işleyişini özetleyebilir misiniz bana?
ben de üye oldum ama ne yapıcam bilmiyorum:26:

glisse kaç defa katılma hakkımız var?:26:

tek adresinden hergün katılabilirsin

başka bir face adresin varsa ondanda katılabilirsin

ama hergün tekrarla katılımını

Kolestonn denedim biliyorumdan geldi..Anket vardı ankete katıldık geldi.. bakalım kullanabilecek miyim.. gebelik şüphem var da:26: gerçi 2014 yılı son kullanma tarihi:61:

denedim biliyorumun adresini ekleyemedim googledan aratabilirsiniz

şüphen varsa kullanma boyayı cnm

bende boyatıcaktım doktorum

boyadaaki kimyasal maddeler kılcal damarlar yoluyla bebeğe gider dedii vazgeçtim

merhaba güzel kızlarr :) nehaber nasılsınız görüşmeyeli:)vallahi süpersiniz paylaşımlar harika emeklerinize sağlık.
bana denedim biliyorumdan 1hafta içinde 2 ürün geldi biri ariel diğeri köpük boya.çok mutlu oldum ve şaşırdım.sağolsunlar.harika bir site.

senoooo:82:

nerdesin sen uzun zamandır :51:

:60: fikrimühim yaz canım:61: ama herkeşe yollamıyorlar :14:

teşekkürler canım benimmm ama bir soru daha sorucam bunlar denememiz için gönderdikleri ürünlerin kargo parasını biz mi ödüyoruz kendilerimi ödüyorlar... birde güvenilir bir sitedir dimi benim eşim pek tik dir de bu konuda:90:

arkomen in göndereceğimiz adresi ben okuyamadım kızlar inadına ufacık yazmışlar,siz okuyabildinizmi?

Back
X