Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu da yenisi

Hediye kampanyamız 01-06-2011 ile 15-06-2011 saat 12:00 itibari ile bitecektir.
Yonca gıda facebook sayfası (https://www.facebook.com/#!/pages/YONCA-GIDA/138994966121753) begenilecek. Daha önceden beğenmiş olsanız bile bu yazının altına mutlaka yorum bırakılma zorunluluğu vardır.Yorum bırakmayanlar çekilişe katılamazlar.
Birdemliksohbet face sayfası (https://www.facebook.com/#!/pages/BirDemlikSohbetcom/161718067217119 ) beğenilecek. Daha önceden beğenmiş olsanız bile bu yazının altına mutlaka yorum bırakılma zorunluluğu vardır.Yorum bırakmayanlar çekilişe katılamazlar.
Bu kampanyadan sayfalarınızda yada face sayfalarınız da paylaşacak ve linkini bu yazının altına yorum olarak bırakılacaktır.
Birdemliksohbet (Resimli Yemek tarifleri, Pratik yemek tarifleri )sayfasında sağ tarafta üye ol kısmına üye olunacak.Üye olduktan sonra bu yazı altına yorum yazılacak.
Son olarak yonca gıdanın sayfası (Yonca Gda) gezilecek.

kızlar fikrimühime üye olun anket yollauyor banada bebek geldi yğenime vericem :)gelen ankete fm deniliyor diye biliyorum.sonra sendne ürün hakkında rapor yollamanı istiyolar ona göre puan kazanıosun

evt iki haftalık snv döneminden sonra burdayımmmm:3::3: valla arada gelip yokluyorum başlığı,anam ne kaa hızlısınz yahuuu yaklaşık 100syf civarı okumam gerekti geçen hafta sonu..:77::77: neyse azalttım ama son 20syf kaldı inş bugün bitirecem, zor oluyo yahu bi anda hepsini okuyuvermek:22::22: kızlar bu arada benimde çarş.günü rexonalar geldi saydım tamı tamına 38kurulk testi,ve bide 25ml rexona cotton rollon..zati kokusuna bayılıyodum bitmeden yenisi geldi sevindirik oldummmm:65::65::65: bunun dışında evyapa yollamıştm 9mayısta iletişm bilgilerini istediler verdim amma ve lakin daha ses çıkmadıı :63::63::63: onun dışında yeni kampanyalaar için tşk ederrrrr, numune ürün vs gelen arkadaşlarında güle güle kullanmalarınııı canı gönülden dilerimmm:52::52: mektubuma burda son verirken gözlerinizden öperiiiiiimmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: :62::62:

kızlar fm bebişleri unutun artık ya bahsetmeyin:47:her yeni gelen fm ve bebişleri sorar oldu...yeni gelenlerrrr bitti yok bebek falan:27::27:

bioblasdan numune istedim göndereceklerini söylediler:65:

bioblastan istemiştim göndericeklerini söylediler sorular sordular ama gelmedi.. Oldu baya. Kazandıklarım bile gelmiyoki:19:

söylemekle kalmaz yollarlar :24::24::24: benimki 3yada4 hafta sonra gelmişti ama gelmişti:31::31::31: acele etmeyin derim..

kıslar bana yurtiçinden kargo gelmiş ama eve deil şubeden alınacak dio
gidemedim alamadım ne geliyo yurtiçinden kii vaselin hediye sepeti kazanmıştım omu ki varmıydı burdan kazanan

rexonada ordan geliyo,galia yanlış hatırlamıyosam biolasta ordan geliyodu :26:

sinangile nerden katıldınız ??:26:

açıkinovasyon diye bi fikir/proje sitesi var,arkadaş ona katılıp kazanmıştı ordan hediyesi gelmişti.. bu son gelenide yine o yarışmayla bağlantılı olarak göndermşş olabilirler:10:

kızlar fm bebişleri unutun artık ya bahsetmeyin:47:her yeni gelen fm ve bebişleri sorar oldu...yeni gelenlerrrr bitti yok bebek falan:27::27:

ben bebişte değilim,gliss denemek istiyore:21: malum öğrenciyiz,pahalı şamp. ya faceden ya fmden tutturacam bişeyler inş:71: bu arada facedeki ark.sayımıda aştım cafecrownlarmda gelicek ayy keşke karamellisini yollasalar bayılıyorum ona heryerdede bulamıyormmmm:59::59::59:
matrix biolagedan hediye kazandm,cafecrownlarm var,sonnraaa başkaaaaa he bu arada deichmanndan alışveriş yapıp kupon alanlarınz varsa pazar günü vatan gazetesinde açıklanıcak bilginiz ola:65: inş banada çıkar bişeyler:46::69::69:

ayy bide facede cosmedin syfsında kavga çıktı:52::52: sen 2000din hyr bendim vs vs anam ne kaa meraklısı varmş yahuuuu pesss:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
günaydın hatunlar,eyüp sabri tuncer amcamdan sipariş ettiğim kampanyalı ürünler geldi.merak ediyorsanız blackberry bildiğilinz karadut kokuyor.iştah açıyor :9: mulbery de ferah ferah çiçek kokuyor.bu arada bu 8*4 ün bana bir kastı var çıkmıyor :17:

selam kızlar yumoş ayıcık kazanmışım oğlum adına katılmıştımmm ay çok sevindimm
arko menden bişi yok tam da açamadım hotmailimi ama yok sanırım gelen mail.
diğer kampanyaların haberleri için teşekkürler ama vaktim yok katılamıcam katılcak arkadaşlara bol şans dilerim bi de kazananlara tebrikler
fmden bana da o mail gelmişti keşke katılsaymışım bebecik gelseymiş pişman oldum bak:)

selam kızlar yumoş ayıcık kazanmışım oğlum adına katılmıştımmm ay çok sevindimm
arko menden bişi yok tam da açamadım hotmailimi ama yok sanırım gelen mail.
diğer kampanyaların haberleri için teşekkürler ama vaktim yok katılamıcam katılcak arkadaşlara bol şans dilerim bi de kazananlara tebrikler
fmden bana da o mail gelmişti keşke katılsaymışım bebecik gelseymiş pişman oldum bak:)

cnm ya çok merak ettim kaç tane ayıcık saydın???

Back
X