Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tamam mı devam mı??? 5ten fazla istek olursa lnklere devam edicem.. bende artık bu sistemle çalışıyom:47: emeğe saygı :62:

4 Haziran Kazananları
Varlık Açıkeller
Ersen Dalgalıdere
Bahar Karakaya
Sami Turan
Betül İlçi
Buket Fışkın
Duygu Sümer
Erdem Kurt
Harun Birol
Zafer Arslan

5 Haziran Kazananları
Sevgi Karagülle
Suat Özaydın
Banu Şen
Cemal Güzel
Demet Özal
Ece Kalaycıoğlu
Muhammet Karataş
Nuray Ergin
Reyhan Altan
Yağmur Öner

ne kazandıklarını görmek için tıkla
Evybaby - Ödül Kazananlar | Facebook

kızlar bu gece kilodu gönderen yerin numune bölümü neden açılmıyor :26:

çok sağol cnmama oda bişeymi kasım 2010 tarihinden beri milupadan paket gelecek de gelecek sözde bu hafta içi gelcek ama sanmıyorum :52::52::52::52:

milupa çok bonkör bana 4 paket kaşık maması, bi kaç paket küçük tek kullanımlık ve de mama kaşığı koymuşlar...

ama mail atabilirsin çünkü bana da göndereceklerdi bir türlü gelmiyordu sonra sitelerinden yazdım meğer adresime gelmiş de geri dönmüş sonra tekrar gönderdiler... bence sitelerinden yaz.. ilgileniyorlar hemen...:42:

ACER mutlu renkler kazananları
mehmet sancar
kader güngör
öznur yazıcıoğlu
berk kurdoğlu

yedekler
figen ağzıdeli
birkan gürpınar
meliha küçük
murat gel

bunu da kazanmışım der mişimmmmmmmm :33:
bizden kazanan var mı kızlarrrrrrrr???
off bunu çok istemiştim:84:

yaşasın 8x4 kazanmışım.... linki veren arkadaşa sonsuz teşekkürler... peki kazandık şimdi ne yapmamız gerekiyor..:64::64::64:

Renkler Herkes İçindir

bu sizin kazanmanız için değil arkadaşlar.. Onlrın kazanması için.. Onlar kim mi?
Onlar bu yazıları okuyamayanlar için, onlar bizim katıldığımız kampanyaları belkide bilmeyenler, onlar karanlıktakiler.. Aydınlığa kavuşmayacaklar belki ama bu linki tıkladığınızda açılann sayfadaki filmi izlediğinizde onlara ne kazandırdığınızı anlayacaksınız. Ve başkalarının da kazandırması için bunu paylaşacaksınızı... Hep bişeyler kazanan taraf olmaya çalıştık k.k. üyeleri.. Hadi şimdi de kazandıralım:85:

Back
X