Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

beklettim kızlar ama geldimmmmm

migrosun müşteri fikir ve düşünceleriyle yönlenen yeni portalı yayına başladı...
özellikle hediyeli yarışmalar,kampanyalar da var.
Fikir Marketim
her ay fikri en çok oylanan üye 75 money kazanıyor.

Yapmanız gereken çok kolay sitezye girmek( evosangels.com ) ve tiesto konserine bilet kazanma linkine tıklamnız yeterlidir, detayları okuyabilirsiniz açılan sayfa.
ama siz uğraşmayın diye ben direk yapmanız gerekeni de söylüyorum
Parkorman‘daki bu muhteşem Tiesto konserine hittmuzik.com‘dan çift kişilik davetiye kazanmak için üyelik bilgilerini eksiksiz olarak doldurup üye olun ve hittmuzik@gmail.com adresine ad, soyad ve cep numarasını kullanıcı adıyla birlikte yollayan 5 çifte bu muhteşem geceye katılma şansı..

ÖRNEK
Kime: hittmuzik@gmail.com
Konu: Tiesto Konseri
Açıklama: Kullanıcı Adı – Ad Soyad- Telefon Numarası

(18 Yaş Sınırı Vardır. Organizasyon firması, davetiye kazanan kişiyi ve yanındaki misafirini uygun bulmadığı takdirde, etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. Davetiyeler isme özeldir.)

Bedava.Com'un Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
kampanya detayları linkte link açılmıyorsa
Bedava.Com - Alışveriş/Perakende - Maslak, Istanbul, Turkey | Facebook
tıkla yarışma detayları 2 3 sayfa altta takip et son katılım 12 hazıran yarışmayla ilgili gönderide saat resmi var... Gizzciim buna sen hiç tıklama çünkü bunu senin sayfandan aldım :61:
ayrıca beleşciler siteye üye olmadıkça burdan aldığınız bilgilerle katıldığınız hiç bi yarışmadan kazanamassınızz inş .amin :51:

evyapa attığım memnuniyet mailinin ardından

5li süT proteinve şeftali aramolu duru sabunum

ve huggies anket katılımı sonucunda prenSesime 8 li huggies mini bebek bezi geldi

çok SEVİNDİrik oldum :16:

13151.jpg

Son düzenleme:
fikrimühimi aradım hemen actılar ama aksam saati yogunluk olabilir 20 kişi ile sınırlı oldugu icin belki dolmustur ondan sürekli mesgul calıyordurrrr baska bir firmanın fabrikasında tadım elemanıyım her gittigimizde bi torba hediye alıyoruz burdada tadarız bişilerrrrr inş hediye de verirlerrrrr

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3:

canım ben bugün aradım narpostu sonra başka bi şubede dedi numarasını verdi bide benim gönderi numaramı verdi .. aradım gönderi numaramı söyledim çoktandır orda falan dedim yarın göndeririz evde misiniz dedi :9: sende ara yoksa bekletiyolar:34:

bu arada Fatih Yarluğ ismi hereyde var:9: 8x4 bi kaç ülker yarışmasında daha:63:

fikrimühimi aradım hemen actılar ama aksam saati yogunluk olabilir 20 kişi ile sınırlı oldugu icin belki dolmustur ondan sürekli mesgul calıyordurrrr baska bir firmanın fabrikasında tadım elemanıyım her gittigimizde bi torba hediye alıyoruz burdada tadarız bişilerrrrr inş hediye de verirlerrrrr

evt sonunda ulaştım yemege fln da götüreceklermiş yanlış anlamadıysam cok güzel ya:) ben internetten biraz arastırdım fikrimühim coca cola gezisi diye cok güzel oluyomuş:)tesekkür ederim haberverdiğin için yoksa maile bakmazdım:)

hiç bişey kazanamıyorum benn:43: 8x4 , gliss, bebek ülker pöfff...:19::19:
hepsinde ismim var amaa ben değilimmm :97::97::20::20:

aranızda huggies numunelerini alıpta bebeğinde deneyen varmıı

yorumlar ne yönde güzel bir bezmii

:26::44:

herkese slm.bugun hugiesten bezlrim geldi hem benım hemde eşim adına.ama kızıma küçük geldıler.arkasın dan fm den bebegım gelmış.beklıyodum.kocaman bı kutunun içinde baya da hoşmuş yani.annem şimdi bunu kaldıralım acık aklı erınce oynasın dedi.zaten benım kız şimdi pek ilgilenmedi.
ha bu arada deracineden numune istemistim.eksik bilgiler için mail atmışlar.demekki yollayacaklaristeyen varsa sayfasına bı baksın
ve kampanya haberi duyuran arkadaşlarada tesekkur ettım gitti

Back
X