Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar nüfus cüzdanlarınızın önce fotokopisini alıp üzerine doğuşçay markası tarafından düzenlkenen yarışmaya ithafen gönderilmiştir diyerek paraflayın.. yazılar nüfus cüzdanınızın bir kısmınıda kaplasın ki başka bir şeyde kullanılamasın.. daha sonra taratıp mail atın derim :34:

Yörükoğlu ürünleri ile ilgili deneyimlerini" bu iletinin altına yorum olarak yazanlar arasından 5 kişi Yörükoğlu hediye paketi kazanacaktır.

Yarın akşam 24.00'a kadar yorum yazabilirsiniz, 5 kişi çekilişle belirlenecektir.
Bol şanslar!

kızlar facede yörükoğlu sayfasına bakın yorum yazın ama ilk yazanlar değil çekiliş yapılcakmış telaşa gerek yok

siyah inci tebrikler cnm güle güle kullan ayrıca nüfus cüzdanı ile ilgili fikrin de takdire şayan..
ben çıkmıştım siteden sırf bunu yazayım diye girdim bol şans hepimize kızlar
:54:

güle güle kullan canım..bana da önümüzdeki hafta gelecekler..:66:
nedir bunlar ruj kalem vs. var ama ..

çok şık bi makyaj çantası orjinal boy ruj göz kalemi biraz mini bir rimel bi far mini bir de allık ayrıca olay gündüzkremi oda orjiank boy 2 3 tane de olay 7 numune.bi de hediye kuponu veriyorlar canım olay cilt bakım ürünlerinden birini alana temizleyici bedava :))

hiçbir şey kazanamıyorum diye sıkılmış vazgeçmiştim artık veee bugün kargo geldi çok şaşırdım elidordan şampuan ve saç kremi kazanmışım çok şık bir kutu içerisinde çok mutlu oldum demek ki neymiş vazgeçmek yok katılmaya devam:66:

dün saray halının yarışmasına katıldınızmı ben kaçırdım ama bayağıı bi zormuş heralde

sonradan baktımda sordukları halının desen ismini bile bulamadım bir süre :1:

Jolly Kampanya

30/05/2011 – 31/07/2011 tarihleri arasında JollyTur.com AnaSayfa - Tatil Hakkında Herşey, Tatil, Otel, Tatil Köyleri, Tatil Rehberi, Tatil, Otel ve Tur Arayın - 2011 Erken Rezervasyon Fırsatları internet sitesine ücretsiz giriş yapıp sitede tanıtımı yapılan ürünleri inceleyip kampanya linki üzerindeki forma ad-soyad-adres-email ve cep telefonu bilgilerini eksiksiz dolduranlar ekranda belirecek çekiliş numarası ile çekilişe katılma hakkı kazanacaklardır.

ÖDÜLLER:

1 adet Çift kişi (1oda) Antalya Adam&Eve Otelinde 5 gece Her şey Dahil Konseptte Konaklama

1 adet Çift kişi(1oda) Klasik İtalya Seyahati 3* - 4* Otellerde oda Kahvaltı Konseptte Konaklama

1 adet Çift Kişi (1 std. Kabin) Bodrum – Gökova – Bodrum Mavi Yolculuk /Tam Pansiyon Konseptte Konaklama

elidor kazananlar biraz bilgi verebilrimisiniz? yarışma halen devam ediyormu?

http://www..................../TUBA-TEKST%C4%B0L-AYAKKABI-SANAY%C4%B0-VE-DI%C5%9E-T%C4%B0CARET-LTD%C5%9ET%C4%B0/210772785603404

Arkadaşlarınızın sayfayı beğenerek siteye üye olmalarını sağlayın. Sayfayı Paylaşın,arkadaşlarınıza mesaj atın,kampanyaya davet edin, üye ve sayfa beğeni sayısını 3.000 e ulaştırın. Kampanya 2 aşamalı yürütülecektir...

İlk Hediye Kampanyamızın Katılım Şartları:

- Kampanyaya katılın, duyurun,paylaşın, sitemize davet edin.
Bu aşamada katılımcılar arasından yapılacak çekiliş ile belirlenecek 30 kişiye babalar gününe özel erkek gömleği hediye edilecektir.

İkinci Hediye Kampanyamızın Katılım Şartları:

tubadisticaret sitemizden alışveriş yapan,
- Facebook sayfasını beğenen,
üyelerimiz arasında yapılacak çekiliş ile belirlenecek 3 kişiye beğendikleri ayakkabı ve çanta hediye edilecektir.

Çekiliş ile belirlenen hediyelerin kargo ücreti talihliye aittir.

link niyeyse çıkmıyo.
facebookta TUBA TEKSTİL yazın çıkıyo. profil resmi ayakkabı olacak.

Son düzenleme:
dün elidorlarım geldi. kutusu cidden şahane:) aynalı falan tam bir makyaj çantası gibi:)
Bugün de tam umudumu kesmişken koleston köpük boya geldi, şanslıyım bugünlerde valla :90:

elidor kazananlar biraz bilgi verebilrimisiniz? yarışma halen devam ediyormu?
hayır elidor 2000 özel kadın yarışması bitti malesef:S saç tipine göre şampuanını seciyodun saçlarım en değerli eksesuarımdır cümlesini tamamlıyodun bu kadar.

ayrıca bugun saclarımı yıkadım elidor bukleler için olanla. gayet güzel şimdilik saçlarımın kıvırcıgı sabit bakalım :)ama her elidor gibi bu da benim cildimi kızarttı ve kaşındırdı onun dışında kokusu da diğer elidorlarla hemen hemen aynı. :71:

çok şık bi makyaj çantası orjinal boy ruj göz kalemi biraz mini bir rimel bi far mini bir de allık ayrıca olay gündüzkremi oda orjiank boy 2 3 tane de olay 7 numune.bi de hediye kuponu veriyorlar canım olay cilt bakım ürünlerinden birini alana temizleyici bedava :))

Aaa..süpermiş.:66:
rujda herhangi bir rengi belirleyip, kendileri mi veriyor..
yoksa seçenek sunuyorlar mı sana..beğendiğin bir rengi yani..

Kızlar..:3::3:
cillit bang ten 49 tl lik migros çeki kazandım..:64::66:
haber veren arkadaşa tşk ederim..:16:
devam ediyor.katılabilirsiniz..
link verdim ama çıkmıyor..
face den..dolunay soysertle zor kirlerin peşindeyiz yazarsanız çıkar..

Son düzenleme:
duyurandan Allah razı olsun:29::29::29:

$CIMG1842.webp $CIMG1843.webp

Türkiye Is Bankasi 2007-2008 ögretim yili sonunda basladigi
“Karneni Göster Kitabini Al Kampanyasi”nin dördüncüsünü
gerçeklestiriyor.
Ülkemizde bugüne kadar gerçeklestirilen en büyük kitap
kampanyalarindan biri olan “Karneni Göster Kitabini Al” kampanyasi
kapsaminda, bu yil geçen yillardan farkli olarak 1 milyon ögrenciye 2
milyon kitap armagan edilecek. 2010-2011 ögretim yilinin sona erdigi
17 Haziran’dan itibaren karnesini Is Bankasi subelerine getiren 1
milyon ilkögretim ögrencisi kitaplarini alabilecek. Böylece