Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugüb bir kampanya bulamadım gızlar :Dfacede sahte makyaj mazemesi satan birini tehdit ediom senin adresini öğrenip istanbul emnyetine verip baskın düzenletecem diye mışmıştır korkudan kesin:D:66:

hahahah çok komik yaff girdim saat tam olarak 07:50 de bana dediki saat 7 ile 11 arası eee 8 ara saat değilmi biz kamoanya kampanya koşmaktan devreleri yakıcaz derken rexona çookktaann yakmış :52:

:60::60::60::60::60::60::60::60: bana bir şey demedi katıldımmm:1: teşekkürler arkadaşlar kampanyalar için... hediyesi gelenler güle güle kullanınnnnnn:70:

bak size dün de konuyu kapatacak şekilde cevaplar verdim hala aynı tavırlardasınız.ama asıl sorun bu zaten post sayısına göre yeniler eskiler olarak bakıp ona göre muamele edişinizin çirkinliği.bakarsanız görürsünüz benim üyeliğim sizden daha eski burada postunun çok olması sadece daha çok zaman ayırabildiğini gösterir.bir de beğenenler var beğenenler var.ne kadar ilginç ya benim yazdıklarımı da beğenenler var ama ben böyle ilginç çıkarımlar yapmadım.neyse çok basit tavırlarınız ve konuşmalarınız ben cevap verdikçe basitliğiniz sürecek sadece daha fazla benim yazdıklarım üzerinden uzatmayın.iyi akşamlar.

bu konuyu kapatmıs halinizmi madem kapatmak niyetindesin cevap vermesene herkes ne demek istedigimin farkına vardı ama sizz...... sizin yazdıgınızı begeneni görmedim henüz ayrıca ay tamam sen birincisin sen haklısın ben sucluyum tamam mı hadi sevin artıkk öfff

5 üyemize 6'lı Promalt hediye!
ebebek 5 şanslı üyemize anne sütünü arttırıcı Promalt alkolsüz malt içeceği armağan ediyor.

Promalt, içerik özellikleri nedeniyle anne sütünün miktarının arttırılmasına yardımcı olur. Üstelik yorgun düşen annelere enerji sağlar!

Yapısında bulunan demir, kalsiyum, magnezyum ve diğer vitaminler hem süt miktarının artmasına neden olur, hem de enerji verir. Protein içermesi nedeniyle başta sinir sistemi olmak üzere tüm bedeni olumlu etkiler.

Hediyeli Anketler - bebek.com

“Koleston Köpük Boya” programımız yayında!
Saçlarınızı Koleston Köpük Boya ile boyadıktan sonra deneyiminizi bizimle paylaşın, Koleston Köpük Boyanın etkisini en güzel anlatan 5 üyemizden biri olun, boyalı saçlara özel Renk Koruma Teknolojili Braun Satin Hair Colour saç düzleştirici kazanın. Kazanma şansını arttırmak için Koleston Köpük Boya ile boyadığınız saçlarınızın önceki ve sonraki fotoğraflarını da deneyiminize eklemeyi unutmayın!
http://...................../koleston_kopuk/

Dondurmalı ödüllü yarışmamız için hazır mısınız? Bugün yine 14.00'te Facebook'ta buluşuyoruz :)

bekleyelim bakalım özsüt ün face sayfasında:)

‎4. yarışmamız ile COSMED ANTI SELÜLİT LOSYON kazanan kişiler: YELDA SANCAK, YASEMİN ATEŞ, AYNUR SARIBAL, FİLİZ KARA, ESMANUR BAĞÇI, NÜSHET GÜRPINAR, BEYHAN GÜLDENGÜL, DENİZ YAPICI, ESİN ÖZZORLAR, NURAY DİKYURT.

Keramika Seramik
‎1. olan Fatma ÖZTÜRK BULUT DOndurma Seti
2. olan Yüksel BLAZER Fincan TAKIMI
3. olan Şenay YILDIZ Vezir Fincan Takımı
4. olan Mehmet Naci PEKER Çerezlik Takımı
5. olan Arzu ŞENSOY Baskılı Kupalarımızdan kazanmıştır.

Back
X