Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

denedim biliorum cuma günü mail atmıştı köpük boyanız pazartesi yada salı elinizde olur die ama sanırım gelmicek yollamıcaklarsa yollamıcaz desinler bari bekliorum boşu boşuna heveslenior insan

bende Gliss in 4 haziran kazananıyım banada gelmedi.
Altı üstü bi şampuan yollicaklar insanları ağaç ederler postala gitsin ne bekletiyon elinde

kızlaaarrr taft yarışması başladı saatlerdir az sonra diye başlatmadılar şimdiyse saçmalıyorlar yok arkadaş davet etde şansın artsın töbe töbe

bende Gliss in 4 haziran kazananıyım banada gelmedi.
Altı üstü bi şampuan yollicaklar insanları ağaç ederler postala gitsin ne bekletiyon elinde

yani 3 kuruşluk şey yani benim katılma sebebim kafa dağıtmak stres atmak filan işte ama kazandım maden gelsin dimi ama
hangi kargoydu yurtiçimi acaba başkamı

yani 3 kuruşluk şey yani benim katılma sebebim kafa dağıtmak stres atmak filan işte ama kazandım maden gelsin dimi ama
hangi kargoydu yurtiçimi acaba başkamı

gliss yutiçi ilegeliyo 1 hafta oldu benimki geleli.yurt içini arayın sorun bazen evde bulamadık diye iade oluyomuş..

8x4 leri yollamaya başlamışlar.. sayfada yorumlar arasında 8x4ün yorumunu gördüm.. glissede facebooktaki sayfanız fakemi die iletişim bölümünden mesaj attım hediyelerimiz hala gelmedi diye.. cevap verirlerse sizede haber vericem

bu arada elidoru kazanıp ulaşmayanlar elidorun sayfasındaki iletişim adresini alıp bilgilerini yollasınlar.. bana da gelmemişti ben doldurdum ve bu gün kargocu kapımı çaldı

kıslar yurtiçi kargoyla elidor geliyor dimi
evde yoktum gelmişler kağıt bırakmışlar şubeden alın diolar
yaa

kızlar editörümüzün uyarılarını dinliyoruz dimi reklam yaptıkmı bugun hadi herkes yapsın reklam ben eti nin sayfasına yaptım eti de begenmis hattaaa

Back
X