Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu rüzgar gülü şeysinden kazandığım domestosu almak için migros a gittim kartın yok olmaz şifre girilmez falan dedi saçaklı kız yapamadı yaa :47:
alamadım 1000 ml domestosu mu :43: saçını başını yolucaktımda kocam vardı yanımda aaa benim karı çıldırdı demesin diye şeytmedim :37:

şu rüzgar gülü şeysinden kazandığım domestosu almak için migros a gittim kartın yok olmaz şifre girilmez falan dedi saçaklı kız yapamadı yaa :47:
alamadım 1000 ml domestosu mu :43: saçını başını yolucaktımda kocam vardı yanımda aaa benim karı çıldırdı demesin diye şeytmedim :37:

yaaa bunlar deli mi ne.... offf yaaa benim de eşim yarın iş dönüşü alacak... kesin ona vermezler o da uğraşmaz zaten...:84::84::84::84:

kızlar az önce kargolarım geldi. öğlen de glisslerim geldi. az öncede markafoniden çekle aldığım 2 tl lik temizleme sütüm ve lokman hekimden kazandığım güneş yağı geldi. :21::21::21:

Eki Görüntüle 211970

canım benim olay gelmedi dün aradılar sorun yaşamışlar göndermediler 10 tl hediye çeki veriyoruz dediler markofoni gıxıklar ne olacak:47:

selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım

Sakın arama Dolandırılırsın.Emniyetten gelen mesajla uyarıldık kol saati kazandınız.Ankastre 3'lü set kazandınız diye bunlara itibar etmeyiniz yazıyordu.

$DSCF0937.webp
Kızlar buda avonun hediyesi.

hheheeeh ben olsam çıldırırdım nedemek olmaz falann yolarıdım kesin ben hihihihi

seda süslü kahraman bizden mi arkadaşlar ya... her çekilişte her yarışmada kazanıyor bayan... helal olsun... :))

Saray halı yarışmasına katılan arkadaşlar onda listeler gözükmüyor ve yarışma ile ilgili yazılan yorumlar silinmiş.Bu işte birşey var ama anlamadım:44:

migrostan hangi tarihe kadar alabiliyoruz kızlarr??

yaaa bunlar deli mi ne.... offf yaaa benim de eşim yarın iş dönüşü alacak... kesin ona vermezler o da uğraşmaz zaten...:84::84::84::84:

30 hazirana kadar alınıyor rüzgar gülü şeysinden kazanılanlar..

erkekler böyle şeylerle uğraşmak istemezler kızlar, kocişleri yollamayın kendiniz gidin..

ille de kart diye diretiyorlar ama ,444 10 44 ten müşteri hizm.lerini arattırdı migrostaki görevli,
onlar çek halinde basılacak diye söylediler..
kartsız oluyor..ısrar edin bu noyu aratın, bana da aynı şeyleri söylemişlerdi..kart kart diye...
kasada da ürün çıkışı yaparken de biraz bekledim..
amaaannn napiiim olsun..2 domestos yüzey temizleyicisi ile cif sunlightımı aldım..

Son düzenleme:
selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım

canım benim..o msj bana 1 ay önce geldi ve ben hangi akla hizmetse kalktım kredi kartımın nosunu falan vermeye kalktım.o arada eşim elimden aldı kartı ne yapıyorsun diyerek.sonra hemen interneti açtım ve o telefon numarasını açtım.gördüm ki; gerçekten bir şebeke bunlar ve polis bile yakalayamıyormuş.işin acı yönü kart nosunu verip,dolandırılanlar var.Aman DİKKAT.... Canınız yanmasın arkadaşlar,uyarmak istedim

canım benim..o msj bana 1 ay önce geldi ve ben hangi akla hizmetse kalktım kredi kartımın nosunu falan vermeye kalktım.o arada eşim elimden aldı kartı ne yapıyorsun diyerek.sonra hemen interneti açtım ve o telefon numarasını açtım.gördüm ki; gerçekten bir şebeke bunlar ve polis bile yakalayamıyormuş.işin acı yönü kart nosunu verip,dolandırılanlar var.Aman DİKKAT.... Canınız yanmasın arkadaşlar,uyarmak istedim

kaç defa geldi o mesaj dan benim.tel.e..
yok kol saati kazandınız, yok bilmem ne kazandınız..
seda sayanla pepsi kampanyasından 10.000 tl kazanan kişisiniz falan..
hiç itibar etmeyin bu mesajlara, araştırın..

sizlere sormadan önce telefonumu gizli numara yapıp aradım bir kadın konuşuyor banttan ama ne dediğini anlamak için 2_3 defa aradım bir şeyde anlaşılmıyor sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum demişti bende direk kapatmıştım tlfunu ayyyy dolandırıcılarmış demek bende burdan falan bir şeymi kazandık diye şaşırmıştım

Back
X