Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yaa ben evde yokken yurtiçi kargodan kargo gelmiş gönderen Cem Ofset yazıyor kargo bedeli 7.21 sizce bu nedir??? yardımcı olursanız sevinirim...

https://www.facebook.com/home.php#!/hariboturkiye
bugün haribodan 50 kişiye haribo var..:66:
ama 1 saat içinde 856 kişi olmuş bile:35:

Yahu bazı kampanyalara olan ilgiyi inanın hiç anlamıyorum.:44: 1 saatte nasıl haberi oluverdi de o kadar kişinin hemen katıldı, bir de haribo dediğin şey nedir yani, lastik şeker. 2 lira değil mi büyük paketi ? Yoksa beleş sirke baldan tatlı olayı mı? Bu 856 kişi bir iş yerinde çalışıyor mu acaba, işleri haribo çekilişine katılacak kadar rahat mı acaba? Bu 856 kişinin 855'i çocuk mu acaba, yoksa yetişkin mi :1: Valla kınamak için yazmadım, kinaye filan yok, gerçekten merak :26:

Yahu bazı kampanyalara olan ilgiyi inanın hiç anlamıyorum.:44: 1 saatte nasıl haberi oluverdi de o kadar kişinin hemen katıldı, bir de haribo dediğin şey nedir yani, lastik şeker. 2 lira değil mi büyük paketi ? Yoksa beleş sirke baldan tatlı olayı mı? Bu 856 kişi bir iş yerinde çalışıyor mu acaba, işleri haribo çekilişine katılacak kadar rahat mı acaba? Bu 856 kişinin 855'i çocuk mu acaba, yoksa yetişkin mi :1: Valla kınamak için yazmadım, kinaye filan yok, gerçekten merak :26:

Yazdıklarımı sildim :1: Zira son cümlem amacı gayet özetliyor gibi :34:
Hepimizin peşinde koştuğu şey bir avuç "Mutluluk"...

glissim ve 8x4 ümmmm geldiiiiiiiii

$Fotoğraf-0288.webp $Fotoğraf-0287.webp :66:

Son düzenleme:
İşte bugün Haribo'lanan 50 şanslı Haribo'cu. İletişim bilgilerinizi hariboturkiye@dday.com.tr adresine göndermeyi unutmayın! Afiyet olsun!

Gülcan Gül
Utku Arslan
Nilgün Biltekin
Sümeyye İnce
Zehra Bedir
Esra Er
Ali Bedir
İmdat Çelik
Doruk Ateş
Murat Gören
Batuhan Turhan
Çiğdem Tunalı
Süreyya Kemerci
Ayşegül Demir Kökçü
Vasfi Özcan
Handan Orhan
Cem Cemi
Sibel Göyneş Taş
Erkan Perver
Burak Cihan
Burcu Öz
Hüsamettin Oran
Eda Devrim Solur
Mesude Kayabaş
Sadiye Kaya
Cemil Musayev
Zehra Balta
Esra Sertkaya
Arzu Sabuncu
Kenan Sofu
Süphan Aksu Ilgan
Ceylan Ebik
Kader Maytar
Meliha Çağansel
Recep Şentürk
Pınar Bezek
Ali Yıldız
Dilek Şahin
Davut Tokgöz
Atike Öztaş Tekalp
Hüseyin Serdar
Samet Çalışkan
Gamze Bayar
Ayşe Çetindor
Mustafa Berraktaş
Hava Altundağ
Fuat Karadeniz
Erdal Çelik
Samet Yılmaz
Mesut Demiray

kazandımmm:66::66::66: link veren arkadaşa çook teşekkürler...

bu hariboya nasıl katılınıyor ben anlamadım kızlar
yardımcı olur musunuz:14:

oğluşumda kazanmış kızlar..:55:.
kargolar bana gelince, çok üzülüyordu:59:
bana neden gelmiyor diye.:84:.

busejan ..haribo türkiye sayfasını beğen..hergün çekiliş oluyor..
bu iletiyi beğenen kişiler arasından çekiliş yapılacak diye, duyuru yapılıyor zaten..:61:

canım eğlence için katılıyoruz tabii..adrenalin olsun diye..
hem haribo küçücük bir paket şeker göndermiyor..
her çeşidinden oluşan özel ve güzel ufak bir koli gönderiyor..
dağıtsan apartmana yeter yaniii..:61:

Back
X