Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar facede sayfa açtım bene benide ekleyen aynı resim var burdakiyle
özge kampanya
ekledim canım:40:..profilimde oğluşumun siyah gözlüklü yakışıklı,:98: cönler gibi fotosu var..:55:

Palette b-fit Ödüllü Sorusu'ndan 1 aylık ücretsiz b-fit üyeliği kazananlar aşağıdaki gibidir. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilmiştir. Tebrik ederiz!

Betül Kocabay
Derya Arslan Bilgin
Emel Çakmak
Fatma Peker
Gülay Ünal
Hilal Gülten
Naz Güleçyüz
Neşe Erdemirel
Sümeyye Yayla
Yasemin Konur

kazanamamışım..hiç ihtiyacım yoktu..fittim ben zaateeeen..:33:

o çaylar çok faydalı oluyo doğumdan 1 hafta önce içmeye başla,lansinohuda 10 gün öncesinden sürmeye başla..ne kadar kaldı

öylemi bir sorıyım doktoruma cnm tşkrler

heran gelebilir bebişin dedi doktorum ama ben son 2 haftam olduğunu düşünüyorum

kızlar yaa kaç sordum ama kimselermi bilmiyor lütfeeennn biri cevap yazsın
şu Migros çekleri varya 49 tl diye yazıp duruyorsunuz nerden nasıl kazanıyorsunuz onları

kızlar Avon dan solutıons kazanmıştık ya daha gelmeyen var mı
bana daha gelmedi de

“RUHLAR BÖLGESİ” yarışmasında "Astral seyahat" cevabı vererek kazananlar belirlendi: Metin Yeğen, Ahmet Zurnacı, Merve Cikit, Ayşegül Zafer, Oğuzhan Arslantürk, Gizem Ata, Umut Demirel, Arzu Özpehlivan, Nevin Müftüoğlu, Arzu Bayrak

Kızlar facebook Home Sweet Home sayfasında bir kampanya var ama link açılmıyor şuan.Peştemal veriyorlarmış..

8x4 deodorantım geldi...
kokusuda mis gibi :12::12::12:

$Photo0372.webp

prima dünyasından aradılar benıııııı paketı kazanmısım :81:

dogum tarıhını sordular teyit amaclı ..

sonra da 4-15 temmuz arası gıdıp kımlıgınızle bırlıkte alabılırsınız dedıler ama cok resmı ve boyle işlerini garantıye alan bır sesle

bakalım pakette neler var :)

prima dünyasından aradılar benıııııı paketı kazanmısım :81:

dogum tarıhını sordular teyit amaclı ..

sonra da 4-15 temmuz arası gıdıp kımlıgınızle bırlıkte alabılırsınız dedıler ama cok resmı ve boyle işlerini garantıye alan bır sesle

bakalım pakette neler var :)

bende eşimin nosunu vermiştim

eşimi dün aramışlar ama eşim müsait değilim demiş yaa:60:

gitti pakett:19:

LABORATOIRE BIODERMA
SENSIBIO İKİLİ ANTIPERSPIRANT DEODORANT KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR!!!

Doğru cevabı aşağıdaki bilgilerle beraber bioderma.tr@gmail.com adresine gönderen her 20.kişiye sensibio ikili antiperspirant deodorant hediye!!!

Ad:
...Soyad:
Adres:
Cep telefonu:

►Kampanya sonuçları Pazartesi günü Facebook sayfamızdan açıklanacaktır.
Kampanyaya son katılım günü pazar günüdür.

Cinebonus
‎"Kung Fu Panda 2" filminde belirtilen karakterlerden hangisi “Korkusuz Beşli”den biri değildir? A)Kaplan B)Turna C)Köpek D)Maymun
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: "Kung Fu Panda 2" Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

kızlar face de beni ekleyin ozge kampanya :)))))))

Back
X