- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
Annelik Akademisinden Sabiha Paktuna nin kitabini aldim ucretsiz ama kargo ucreti aldilar. Alanlar kargo ucreti odedimi??? lutfen cvp verirmisinizz?![]()
bende istemiştim ama bana gelmedi,fakat kargo ücretliydi..:93:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annelik Akademisinden Sabiha Paktuna nin kitabini aldim ucretsiz ama kargo ucreti aldilar. Alanlar kargo ucreti odedimi??? lutfen cvp verirmisinizz?![]()
evet canım kargo ücreti var 5 lira ödedim.
Kianın değişen tasarım çizgisinin en küçük temsilcisi. Peter Schreyer tarafından yeniden yaratıldı. Dinamik ve çarpıcı. Hem de kullanırken ekonomik. Onunlayken büyük mutluluklar yaşamaya hazır ol.
Yepyeni Picanto ile tanış, Çekilişle iPad 2, iPod Touch ve iPhone 4 kazanma şansı yakala!
Yepyeni Picanto ile tanışın!
bunlar da cevapları kızlar
Cevapları A,B,C,D olarak soldan sağa sıralarsak şöyle oluyor.[1.Grup sorular 1)C 2)D 3)B 4)C 5)A]
[2.Grup 1)B 2)A 3)D 4)D 5)C ]...[3.Gup sorular 1)C 2)B 3)D 4)A 5)D]
8x4 ü gelmeyen var mı benim gibi![]()
Verano Nerede Kampanyası 2 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Filiz Kara, Didem Kunter, Teslime Altındiş, Murat İşçi ve Pınar Özdilek’i tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.
KAZANMISIIIIIIM![]()
8x4 ü gelmeyen var mı benim gibi![]()
Tebrikler...
Yarışma başlar başlamaz mı mail attınız öğrenebilirmiyim
Facebook'ta Little Swimmy Splash | Facebook
arkadaşlar bu oyunu oynamayı beceren var mı
bende oyuna tıklıyrm ama açılmıyo oyun
ebru maternty kazananları
HAZİRAN ANKET anketi için kazananlar:
ayşe topak Tokat
Fatma TURAN Bursa
filiz ipek Ankara