Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sansim acildi vallahi kizlar.
Kazandiklarim:
1- Tekin Acar Shiseido Suncare Tanning Cream SPF6 50ml
2- Doluca Verano Plaj cantasi ve havlu
3- Teknosa Aztech Wireless-N USB Adaptör (bu ne ise yarar anlamadim ama gerekli bisey gibi durmuyo...)
4- Annelik Akademisi Sabiha Paktuna kitabi
Duyuran arkadaslara tesekkur ederim.

öncelikle tebrikler...
sonrasında Teknosa Aztech Wireless-N USB Adaptör seni masa üstü pc ağ bağlantı kablolarından kurtarır... E tabi bunun yanı sıra wireless modem alman gerekiyor.. PC de masaüstü olmalı.. eğer değilse bana hediye edebilirsin :33: şaka bi yaana güle güle kullan.. eğer evde kablolara meraklı bir bebeğin varsa çok işine yarayacak

Haziran 2011 Kazananlar Listesi
ARTEMİS
Abdullah Bahçebaşı / Sakarya
alikemal aydın / Van
Beyzanur Merter / İstanbul
cüneyt AYBAKAN / Kayseri
esin engin / Edirne
Esra Özdemir / Kütahya
nurses dönmez / Bursa
serdar türkyılmaz / Malatya
servet kaya / Gaziantep
songül budak / Afyon

öncelikle tebrikler...
sonrasında Teknosa Aztech Wireless-N USB Adaptör seni masa üstü pc ağ bağlantı kablolarından kurtarır... E tabi bunun yanı sıra wireless modem alman gerekiyor.. PC de masaüstü olmalı.. eğer değilse bana hediye edebilirsin :33: şaka bi yaana güle güle kullan.. eğer evde kablolara meraklı bir bebeğin varsa çok işine yarayacak

evde hem pc var hem de wireless modem...Ozaman ise yaricak demekki. Zaten urun gelince kocis kurcalar bakar, gerekli yere takar :1:
Bu arada kizlar, birsuru bisey kazandim, bunlarin hepsine kargo ucreti vercekmiyim biliomusunuz. Tekinacar,teknosa,verano

limangoda 1 saat süreyle geçerli 7 tl indirim çekim var.
isteyen varsa özelden mailini gönderirse kendisine aktarırım. :82:

Kazanan ve ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın:65:

Huggies'in oyunu çok şekermiş söyleyen arkadaşa teşekkürler :24: rekoru kim kıracak acaba??:emir_bebek:

Doluca nın dünkü kazananları belli oldu

1. Murat Avcı
25. Esra Nazan Erboz
50. Hazan Çakar
150. İbrahim Erdem
250. Songül Budak

kazansam şaşarım :93:

valla ben bu sefer benzettim ve salladım o yüzden

göcek - fetiye dedim..

ama kesin orası diyemıcem.. bakalım

Back
X