kelebek seklinde dekoratif aynasi gelen varmi, cok kucuk kargo parasina bile degmez diolar
katilsammi karar veremedim?:26:
canım buna nasıl katılınıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebek seklinde dekoratif aynasi gelen varmi, cok kucuk kargo parasina bile degmez diolar
katilsammi karar veremedim?:26:
aaaaa o senmisin bende katıldım ozge kampanya benimP hadi bakalım bol şanslar
birkac sayfa once birisi paylasmisti dekoratif aynalar istanblue design i arkadas olarak ekleyip arkadas listenden 30 kisinin de bu hesap ile arkadas olmasini sagliosun, aynayi gonderiolar, kargo 4 liraymis, kazananlar cok kucuk bit kadar 4 lirama acidim dio![]()
yok canım o ben değilimBen Şalcının duvarında yazan yazıyı paylaştım. Kampanya sahibi ben değilim yanlış anlaşılma olmasın.
![]()
sağolun kızlarrrrrr herkesi ekledim adında kampanya ya da kk olan herkesi de eklemeye devam ediyorum.... teşekkürler herkese :)))
Ne yazdın da kazandın canım walla merak ettim.İlginç yazılarmı arıyorlar?Bende kaç gündür yazıyorum ama tık yok??
Bende kazandım bu aynadan ama avuç içini bile doldurmuyor.Çok küçükmüş:))
Güle güle ye canım..
Bana da bugün kazandığım aynam geldi.Ve ebru maternitiy'den hamile bluzum geldi.![]()
ben de teknosadan maşa kazanmışım
acaba bir kazanan bir daha kazanamıyo mu bilen war mı boşa göndermiym tekrar
ya kızlar üffleyin şu mumlarımı ya.... kocam bile şart koştu üflemek için aaaa üfleyin yaaa :))))))
güle güle kullan canım
ilginç neler yazmıştın :26: Derdimizi normal yoldan anlatsak olmuyor mu acaba![]()