Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ford'dan "Süper" bir sürpriz daha! Yarın Twittter sayfamızda duyurulacak olan soruya doğru cevabı veren ilk 5 kişi 15 Temmuz Cuma akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlenecek olan Süper Star Ajda Pekkan Konseri'ne çift kişilik davetiye kazanıyor!

Kızlar ben ''GençTurkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 Ağustos'a kadar kullanma şansı var...

Kızlar ben ''GençTurkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 Ağustos'a kadar kullanma şansı var...

ben alabilrimmmm:1::1::1:

[sıze=3]kızlar ben ''gençturkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 ağustos'a kadar kullanma şansı var...[/sıze]

ben alabilrim canım vermek istrsen

Bugün saat 14.00'te başlayacak yarışmamız için ozsut.com.tr sitesinde bulmanız gereken ikon aşağıdaki resimde :) Saat tam 14.00'te Facebook sayfamızdan yarışma duyurusu yapacağız. Duyurunun altına ikonun olduğu adresi kopyalayıp yapıştıran en hızlı kullanıcımız bugün Özsüt'ten 500 gr. dondurma kazanacak :) Cevaplar mutlaka, yarışma duyurusu mesajının altına yazılmalıdır. Önceki yarışmamızı kazanmış kişilerin ikinci bir ödül kazanamayacağını bildirir, herkese şimdiden bol şans dileriz!

ben alabilrimmmm:1::1::1:

soya filizim bizsiz mi yiyeceksin :69: biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :1::1::1:
senin formunu koruman lazım şekerim :1::1:

Kızlar bi anda 3-4 kişi mesaj attı aralarından seçmek zor oluyor. Ve adaletsizlik olsun istemiyorum. Saat 2:30'a kadar isteyenler mesaj atsın. Bende aralarında çekiliş yapayım ve cıkanı buraya yazayım.

Kızlar bi anda 3-4 kişi mesaj attı aralarından seçmek zor oluyor. Ve adaletsizlik olsun istemiyorum. Saat 2:30'a kadar isteyenler mesaj atsın. Bende aralarında çekiliş yapayım ve cıkanı buraya yazayım.

kampanyacı olduğun nasıl belli çekiliş yap tabiii :60::60::60::60::60:

artık ev işlerini de çekilişle yapmaya başlayacağız ütü yemek bulaşık acaba önce hangisini yapsam neyse ben bir çekiliş yapıyım çıkandan başlarım :1::1::1::1:

süpersiniz kızlar theuglygoddess canım seviyorum seni bende eşimin adına topladım arkadaşlarımızdan facede kazandığımız görünüyor da bize msj geldimi gelmedimi hiç farkında değiliz :1: neden sizin orda mcdonalds yokki :44:

buraya yazma
ozlelden tamam sna verıorum de
burdada verdım arkadslar dersın

kampanyacı olduğun nasıl belli çekiliş yap tabiii :60::60::60::60::60:

artık ev işlerini de çekilişle yapmaya başlayacağız ütü yemek bulaşık acaba önce hangisini yapsam neyse ben bir çekiliş yapıyım çıkandan başlarım :1::1::1::1:

keske bos bır sık olsada hcbırını yapmasak :)))))))

Back
X