Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Verano Nerede Günün Kampanyası saat 15:30 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Eski Foça - İzmir" veya "Foça - İzmir" olacaktı. 12 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

KIZLAR CEVABIMIZ DOĞRU :64::64::64::64:

Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

8-12 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan Suzan Doğan
Kız çocuk ürününü kazanan Aynur Çiçek

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

Kozlab Dermaceuticals face de bu sayfayı beğenin ilk 1500 olana numune var

Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

8-12 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan Suzan Doğan
Kız çocuk ürününü kazanan Aynur Çiçek

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

bu suzan doğan ismini her ödül kazananlarda görür oldum.:44: amma şanslıymış.:97:

offf şimdi bi de kayıt için bu kozlabı arkadaş olarak ekliycekmişiz bu çıktı başımıza :(

evet ya bide bu çıktı ben eklemedim neolur ne olmaz sacma geldi acıkcası zaten arkadas listesi kabarık 3binin üstünde ne diye o sayfayı begendiriyo en az 1500 diyo anlamadım ben eklemicem

kızlar verildi mi bilmiyorum çıkması da zor ama deniyelim bakalım
Sevgili DASK takipçileri, depremi en iyi anlatan filmi seçmek için yarışmamız başladı. Yarışmaya katılmak için Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebooklinkine tıklayabilirsiniz.
Hem favori filminize oy vererek hemde arkadaşlarınızı oylamaya davet ederek iPad, dijital sualtı fotoğraf makinesi ve iPod Shuffle ödüllerinden birini kazanabilirsiniz. Herkese başarılar:)

evet ya bide bu çıktı ben eklemedim neolur ne olmaz sacma geldi acıkcası zaten arkadas listesi kabarık 3binin üstünde ne diye o sayfayı begendiriyo en az 1500 diyo anlamadım ben eklemicem

evet canım aynen tereddüt yaşıyordum bende kayınpederimin kendi babamın adına falan face açmıştım acaba onlaramı ekleyeyim diye düşündüm ayyy resimlerimiz falan var çalarlar falan demi ama nasıl güvenelim erkekmiş bir de kurucusu iyisi var kötüsü var arkadaşımız da değil konuşmuş tanışmışlığımızda yok o kozlabla belki benimkilerin facelerine eklerim diye düşünüyorum onlarda zaten kendi fotoğrafları da yok avatarlardan koymuştum :1: arkadaş listelerinde bende yokum eşimde yok kendilerinin haberleri de yok onlara süpriz olsun falan diye kampanyalar için açtım onlara faceyi hatta bu gün kaynanama liptondan çay çıkmış :1::1:

evet canım aynen tereddüt yaşıyordum bende kayınpederimin kendi babamın adına falan face açmıştım acaba onlaramı ekleyeyim diye düşündüm ayyy resimlerimiz falan var çalarlar falan demi ama nasıl güvenelim erkekmiş bir de kurucusu iyisi var kötüsü var arkadaşımız da değil konuşmuş tanışmışlığımızda yok o kozlabla belki benimkilerin facelerine eklerim diye düşünüyorum onlarda zaten kendi fotoğrafları da yok avatarlardan koymuştum :1: arkadaş listelerinde bende yokum eşimde yok kendilerinin haberleri de yok onlara süpriz olsun falan diye kampanyalar için açtım onlara faceyi hatta bu gün kaynanama liptondan çay çıkmış :1::1:

senin face işi bayağı karışıkmış :1:

Son düzenleme:
Back
X