Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzz beğendimmm seni :))))arkadaşlar benimde kelebeklerimi beğenirmisiniz ltf kampanyacı kişi facebook daki adım ltf yardımcı olun:))
ekledim seni buraya görmeden yüzğümü beğenmişinnnHediye Kampanya | Facebook
kızlar benide ekleyin face
kızlar birkaç gündür soruyorum ama kimse kaale almıyor. aranızda denedim biliyorumun ariel kampanyasına katılan yok mu? 1 ay oldu hala acıklayacaklar
kadın duş jeli kullanma kadın gibi kokma! heralde bu.bunu buldum:82:
liptonun çaylarımı bu gelenler....
ya benimkiler hala gelmedii...hangi kargoyla gelmiş bilgi verebilirmisin..[/]
Lipton değil canım Doğuşçay![]()
yok demekki cevap gelmiyor değilmi araştır bulursan yaz cevap alamayınca neden böyle yazıyorsunuz anlamıyorum sakin olun biraz herkes bildiği konuya yorum yapıyor.Ben de katıldım amayanıtlanınca duyarız diye düşünüyorum.
Ne konuda nasıl yazacağımızı ne zamandır birine danışıyoruz burada? Evet cevap bekledim ama tenkit değil. Açıklanmadığını ben de biliyorum ve bildiği konuya yorum yapanlardansanız lütfen bu şekilde ifade etmeyin.
kızlar signalin cevabını bilen varmı
aaaa ben kazanmışım ve sizden duydum çok saolun:)))Verano Nerede Kampanyası 12 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır.
Kazanan kullanıcılarımız; Hakan İmam, Tahsin Güler, Suzan Yıldırım, Kamile Okumuş ve Özge Mülazımoğlu ’nu tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.
verona hediyesi kaç günde geliyor kızlar ben öylesine mail atmıştım şansım iyiymiş mutlu oldum havlu kazandım sanırım öylemi?
bu suzan doğan ismini her ödül kazananlarda görür oldum.:44: amma şanslıymış.:97:
yarın elinde![]()