Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

face de ekledim 3 kişiyi ben kendi profilimle katılıyorum heryere sizide kendi profilime ekledim...

duvarımda fruttare yarışması var katılıp beni ilk kurtardığınız 3 kişiden biri yaparmısınız?

arkadaşlar benimde kelebeklerimi beğenirmisiniz ltf kampanyacı kişi facebook daki adım ltf yardımcı olun:))
kızzzz beğendimmm seni :))))
ekledim seni buraya görmeden yüzğümü beğenmişinnn :P
kızlar birkaç gündür soruyorum ama kimse kaale almıyor. aranızda denedim biliyorumun ariel kampanyasına katılan yok mu? 1 ay oldu hala acıklayacaklar

yok demekki cevap gelmiyor değilmi araştır bulursan yaz cevap alamayınca neden böyle yazıyorsunuz anlamıyorum sakin olun biraz herkes bildiği konuya yorum yapıyor.Ben de katıldım amayanıtlanınca duyarız diye düşünüyorum.

yok demekki cevap gelmiyor değilmi araştır bulursan yaz cevap alamayınca neden böyle yazıyorsunuz anlamıyorum sakin olun biraz herkes bildiği konuya yorum yapıyor.Ben de katıldım amayanıtlanınca duyarız diye düşünüyorum.

Ne konuda nasıl yazacağımızı ne zamandır birine danışıyoruz burada? Evet cevap bekledim ama tenkit değil. Açıklanmadığını ben de biliyorum ve bildiği konuya yorum yapanlardansanız lütfen bu şekilde ifade etmeyin.

Ne konuda nasıl yazacağımızı ne zamandır birine danışıyoruz burada? Evet cevap bekledim ama tenkit değil. Açıklanmadığını ben de biliyorum ve bildiği konuya yorum yapanlardansanız lütfen bu şekilde ifade etmeyin.

Yanlış birşey söylemiyorum sürekli aynı şeyi yapıyorlar sen her konuya cevap veriyormusun herkes herkese cevap vermek zorunda değil inatlaşmanın alemi yok diyorum sadece.Bu arada danış diyen de yok almadığın cevap için zorlanma diye yazdım bilen olsa çoktan yazardı ama hala yazmak istiyorsan yaz sen bilirsin.

Verano Nerede Kampanyası 12 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır.
Kazanan kullanıcılarımız; Hakan İmam, Tahsin Güler, Suzan Yıldırım, Kamile Okumuş ve Özge Mülazımoğlu ’nu tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

Blade Eau De Toilette 12 Temmuz Kazananları

100. Şahsenem Filiz
200. Erdi Ergünşah
300. Arzu Balçın
400. Talip Demirci
500. Sibel Bostancıoğlu
600. Canan Çatal
700. Mustafa Sinan Güler
800. Uğurcan Küçükbaş
900. Onur Kayalı
1000. Levent Keten

İşte bugün Haribo'lanan 50 şanslı Haribo'cu. İletişim bilgilerinizi hariboturkiye@dday.com.tr adresine göndermeyi unutmayın! Afiyet olsun!

Esra Kadaifçi

Sena Baydili

Emre Önal

Meriç Yağcı

Filiz Bulut

Savaş Uzun

Arzu Şensoy

Taha Tekdogan

Emine genç

Naile Bakırhan

Ahmet Hakan Göral

Sıla Dinçer

Mehtap Kalayci Atacan

Alparslan Efe

Ayşe Engin

İlke Kaya

Vicdan Ateş

Mehriban Orhan

Melisa Akça

Hatice Yazar

Ela Nur

Melike Canbolat Avcı

Kenan Karahançer ‎

Ercan Ylmz

Emine Özen

İsmail Savran

Hande Şen

Ali Eröz

Şükran Cirak Kelebek

Abbas Ecem

Tuba Özten ‎

Rabia Alpmen

Abdi Okumuş

Tuana Bahar

Cevriye Demirbay

Kiraz Özten

Münevver Ulutürk

Yusuf AbiDinn

Cihan Öztorun

Ajdan Sezer

Mustafa Doğan

Özcan Kaya

Bahri Sellu

Gamze Hasdemir yıldız

Melek Ertürk

Melihat Işık

Nurgül Şensöz

Nilgün Selman

Hakkı Tur

İpek Karataş

Verano Nerede Kampanyası 12 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır.
Kazanan kullanıcılarımız; Hakan İmam, Tahsin Güler, Suzan Yıldırım, Kamile Okumuş ve Özge Mülazımoğlu ’nu tebrik ediyoruz.
Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.
aaaa ben kazanmışım ve sizden duydum çok saolun:)))

verona hediyesi kaç günde geliyor kızlar ben öylesine mail atmıştım şansım iyiymiş mutlu oldum havlu kazandım sanırım öylemi?

Back
X