Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi tavsiye sakın köpük boyayla boyamayın sacınızı ben boyadım cok kötü yarısı boyanmıyo renk tutmuyo mahvoldu saclarım kac para kuaför parası verdim:59:

COSMED
‎"Tatile çıkarken yanınıza aldığınız en önemli 3 şey nedir?" yarışmamızın kazananları belli oldu!

FATİH BALOĞLU, ŞEYDA GÖKÇE ERGENEKON, ÖZLEM GÜRDAĞ EROL, BELGİN DOĞAN, ESRA NAZAN ERBOZ ve MİNE ÖZCAN'ı tebrik ederiz! İletişim ve adres bilgilerinizi facebook@cosmed.com.tr adresine bekliyoruz...

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Kızlar kazanmışımmmmmmmmmmmmmmm :66::66::66::66::66::66::66:aylardır bu anı bekliyordum :65::65:

COSMED
‎"Tatile çıkarken yanınıza aldığınız en önemli 3 şey nedir?" yarışmamızın kazananları belli oldu!

FATİH BALOĞLU, ŞEYDA GÖKÇE ERGENEKON, ÖZLEM GÜRDAĞ EROL, BELGİN DOĞAN, ESRA NAZAN ERBOZ ve MİNE ÖZCAN'ı tebrik ederiz! İletişim ve adres bilgilerinizi facebook@cosmed.com.tr adresine bekliyoruz...

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Kızlar kazanmışımmmmmmmmmmmmmmm :66::66::66::66::66::66::66:aylardır bu anı bekliyordum :65::65:

Tebriklerrrrrrr devamı da gelir inşallah:81:

Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

0-2 yaş grubu için
Erkek bebek ürününü kazanan takipçimiz: Saniye Ercan
Kız bebek ürününü kazanan takipçimiz: Emine Yılmaz

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

pofffffffff hiçbişide yokum yahuuuu bu ne şanssızlık :(((((
wenice,koleston,cosmed,starbucks poffffffff bööö kesat pazartesi :P
kaznan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah

slm kızlar bugün cok mutlu oldum sonunda kargocularbenimde kapımı caldılar canderelim ve rexonam geldim:21: cok mutluyum inşl. devamıda gelir paylaşan arkadaşlara cok teşekkür ederim:32::34:

Back
X