Koooşuuunnn Money Club dondurma veriyor :)![]()
İlk 750 kişiye %50 indirimli dondurma kalmış...............Son 490 ürün...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bu rexonanın ismekle yaptığı kampanya değilmi.bende 2 gün önce başvurdm kaç günde geldi seninkiler
bu arada güle gele kullan
kızlar süper çekilişten bişey kazanmışım şimdi geldi ama kargo ücreti 6,90 mış kabul etmedim....iyi yapmışmıyım.
Kız ben hamile olduğum halde kargoda sorun çıkarmı diye kendimi yiyiyordum.Neden mağazadan alıyosun???Ya sorun çıkarsa......Kargoyla isteseydin..
mağazaya gideceksen sorun olabilir canım kargo ile alsaydın keşke![]()
Unilever Bahar Evimde Kampanyası çekilişi sonucu belirlenen
Asil ve Yedek Talihlileri ;
http://www.baharevimde.com/
O kadar çok ki kazanan listeyi buraya alamadım , yukarıdaki linkten bakın. O kadar insanın arasında yokum yaa...![]()
offf sıkıntı yaptım şimdi ben napsam yaa ama ordakiler nerden bilcek kampanyanın ayrıntılarını die düşünüyorum kimliğimi gösterip alıcam sonuçta yrn alıyım kesin yazıcam size gelişmeleri bende şimdik stres yaptım hee :44:
ben de yokum ama neydi ki bu :18:
sen onları 1 ay kadar bekleme canım
valla mail ata ata bi hal olmuştum ben
kızlar az önce kapım çaldı veeeeeee .....
Bir ilk oldu banada kargo geldi
Prima ilk hediyem paketim geldi ama formu doldurdum beni arayan olmadı
hem istanbuldayım kargoyla gönderdiler sadece tupper lar için bilem istenirmiş hani ,
prima hediye paketim geldi kızlar...bende en çok tupperlara sevindim..kargocu bey bana soruyor.bizde başvurmak istiyoruz nerden istediniz diye?bende anlattım böyle böyle diye.acıdımda yazık adama inşl yapabilmiştir..
![]()
Hatırladığım kadarı ile Migrostan 5TL lik Cif vb. alıp fiş numarasını göndermiştik.
Bende 1 hafta önce bişey kazanmıştım aynı siteden kargo ücreti ödemedim ki site kurallarında kazanılan ödüllerin kargo ücreti süper çekiliş.com a aittir yazıyor. canım sen siteye mesaj at ne olduğunu anlat. kargo ücreti olduğu için kabul etmediğinide anlat. bana kargo görevlisinin oyunuymuş gibi geldi. söyle tekrar göndersinler.
hadi ya tüh.kış gelir o halde benimki gelene kadar
maoney cluba da bende yüzde 50 ya yetiştim ama geçen cuppy pulpy yi kazanmıştım alamadım migros dan kioksun önünde baya bi mesken tutttum ama fişi vermedi.sinir oldum.bu da öle olmasa bari
Hatırladığım kadarı ile Migrostan 5TL lik Cif vb. alıp fiş numarasını göndermiştik.