Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kahve dünyası bazen açılıyor bazen açılmıyor..chromeden giriyorum amaa....:97:

yarın 14.00 de Arkomen açıklanacak unutmayın kızlar..:15:
apikoğlunda 10 kişiyi tamamlayan var mı?ben tamamladım ama göbeğim çatladı..:68:

ne yazık ki kimse ilgilenmiyor herhalde sadece 5 kişi kabul etti. 5 e daha ihtiyacım var

kahve dünyası bazen açılıyor bazen açılmıyor..chromeden giriyorum amaa....:97:

yarın 14.00 de Arkomen açıklanacak unutmayın kızlar..:15:
apikoğlunda 10 kişiyi tamamlayan var mı?ben tamamladım ama göbeğim çatladı..:68:

ben daha apıkoğlunun tamamlayamadım 4 kısı daha lazım kabul edebılecek kımse varsa ban haber verebılırmı acaba?

Iste benim konfor alanimda burada basliyor ! Siglik konusunda haklisiniz oturdum size latifeyi anlatiyorum.... Cesaret ile aptalligi karistirmayin ! hakaret ise simdi de hakaret etmedim ! sadece varsayimlar uzerine konusuyorum. Siz aradan sizin icin uygun olan kelimeleri secer kullanirsiniz...

Konfor alanim mi ? Bu da uyeliginizin son noktasi......

Ben Fangolina'nın banının kalkması gerektiğini ve eleştiriye tahammüllü olunması gerektiğini düşünmekteyim. Site kurallarına aykırı davranmadığı halde, sırf eleştiri yaptığı
için banlanmasını mantıklı bulmuyorum. Herkes siteye üye olurken belli kurallara uygun davrandığı sürece sitede paylaşımda bulunacağını düşünerek üye olmaktadır. Bu olayın yaşanması ile ise üye olup belli paylaşımlardan bulunduktan sonra keyfi uygulamalarla her üyenin banlanabileceğini düşünmeye başladım.
Fangolina bu başlıkta aktif ve faydalı kampanya paylaşımlarında bulunan biri, ayrıca hayvan sever olması, can dostlarımıza yönelik kampanya paylaşımlarında bulunması da takdir edilesi özelliklerinden.
özetle, ben fangolina'nın bu olayda haksız yere banlandığını düşünmekteyim. banı geri alınmazsa bu durumda haksızlıklara veya herhangi bir hususa boyun eğenlerin sitede uzun ömürlü olacağını, haksızlığa karşı çıkıp eleştirenlerin ise gönderileceği açıkça ortada olacaktır.
bu arada fangolina'yı tanımıyorum, bu başlık altında bile konuşmuşluğumuz yoktur, ancak durum beni rahatız etti.

Back
X