Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

DAYBUYDAY'den herkese 10 TL değerinde hediye çeki!

fikirmetre.com'a üye olarak mail adresinize gönderilecek 2 farklı anketi dolduran herkese 10 TL hediye çeki.

Sn. Takas Depo Üyeleri;
20 Eylül 2011 tarihi itibariyle başladığımız ve halen daha devam eden Takas Depo ‘ a üye olan herkese hediye gönderme kampanyamıza ilişkin hediyelerinizi göndermeye başlıyoruz.

Anlaşmalı olduğumuz kargo firması ARAS KARGO dur sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için tüm Türkiye’ye gönderimlerimiz için fiyatı sabitledik.

Kargo bedeli anlaşmalı olarak 9,90 TL ‘dir

YUHHHHHHHHHHHHHH...!

lezzet başı numunelerim gelmişi karşı ödemeli ama değer.. çok fazla ürün yollamışlar acaba firma ismi verdim diye mi :26:

Et suyu toz bulyon (100 gr)
pat-mısır gev. tavuk üst kaplama (100 gr)
domatesli soğanlı çeşni (100 gr)
köfte içi gıda katkı maddesi (inegöl) (200 gr)
tuzot (100 gr)
mantarlı çeşni (100 gr)
soğanlı çeşni (100 gr)
salata sosu fesleğenli-kekikli (100 gr)
salaat sosu maydanozlu-dereotlu (100 gr)
sebzeli çeşni (100 gr)
tavusk suyu toz bulyon (100 gr)
sebze suyu (100 gr)

beni daha arayan olmadı lezzetten kaç gün geçti aramazlar herhalde
hangi kargoyla ne kadara geldi
afiyet olsun bu arada
faturayı unutmuş aras kargo bir sonrakine getirecekmiş (şirketimiz arasla çalışıyor zaten)
arasla geliyor :)) teşekkür ederimm

çok fazla katkı madd. alıyoruz zaten puding vs o yüzden hazır çorba dahil bulyon vb kullanmıyorum

lezzet başı numunelerim gelmişi karşı ödemeli ama değer.. çok fazla ürün yollamışlar acaba firma ismi verdim diye mi :26:

Et suyu toz bulyon (100 gr)
pat-mısır gev. tavuk üst kaplama (100 gr)
domatesli soğanlı çeşni (100 gr)
köfte içi gıda katkı maddesi (inegöl) (200 gr)
tuzot (100 gr)
mantarlı çeşni (100 gr)
soğanlı çeşni (100 gr)
salata sosu fesleğenli-kekikli (100 gr)
salaat sosu maydanozlu-dereotlu (100 gr)
sebzeli çeşni (100 gr)
tavusk suyu toz bulyon (100 gr)
sebze suyu (100 gr)

145 tl limango çekim var hiçbiri transfer edilenlerden değil yoksa transfer ederdim herkese

bu arada arkadaşlar ben de bloggerım desteğe ihtiyacım var kampanyalarıma katılmak isteyen olursa (daha çok kampanya ve hediye dağıtabilmem için)
link isteyen özel mesaj atsın
şuanda 1 gümüş takı ve bir bijuteri kampanyam var aktif
ikisinde de üçer kişiye kargo firmaya ait hediyem var
blog linki vermek yasak olduğundan linki burada veremiyorum

Kızlar Migrosa money club karta makarna yüklenmişmi diye kartımı Kiosktan geçirdim Ton Balığı yüklenmiş onu aldım.Size de böyle oldu mu?

Nestle Çikolata
Cuma günkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise sürpriz bir saatte yayında olacak, sakın takibi bırakma!

Kahve Dünyası
Krem Çikolata kampanyamız başladı! Yaratıcılığınızı konuşturun!

En yaratıcı Krem Çikolata fotoğrafınızı yükleyin, diğer fotoğrafları oylayın, hediyeler kazanın! Kampanyaya Krem Çikolata sekmesinden veya Kahve Dünyası - Krem Çikolata | Facebook linkinden ulaşabilirsiniz!

NewBeauty Türkiye
Bu hafta DDF haftası! Hafta boyunca hergün soracağımız soruya doğru cevap veren iki kişi bizden DDF ürünleri kazanacak. Günün sorusu birazdan!

Kale
Kale Yap-Boz oyunumuzu oynayarak hediyeleri kazanma şansınız devam ediyor!

Nesfit Türkiye
Kızlaaar . . . Nesfit ile Tayland Tatili Kampanyamızda SON HAFTA !!! Siz de 2 arkadaşınız ile beraber muhteşem bir Tayland tatili istiyorsanız veya bir Pilates Kit'iniz, şık bir Spor Çanta'nız olsun diyorsanız, hemen Nesfit adresimize girin . . .

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesi, Elif Şafak'ın son kitabı İskender! Siz de hemen linke tıklayın, fırsatı kaçırmayın: http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?sk=app_181762261889519

Dermalogica Türkiye
Dermalogica Kadın Girişimcileri Destekliyor, Siz de Bize Katılın!
Sen de uygulamaya katılarak hem sürpriz hediyeler kazan, hem de Dermalogica'nın dünya çapında Kiva ve Türkiye'de Kiva'nın temsicisi Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) ile birlikte yürüttüğü FITE projesi kapsamında kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarına destek ol. Hem de sadece 10 arkadaşının katılmasını sağlayarak!
Bu hafta en fazla arkadaşını davet eden 10 kişiye Daily Microfoliant hediye edilecektir.

Kızlar Arasında
Kızlar, ‘Benim Pamuk Prensim’ uygulamamız devam ediyor!
Eğer sen de “Benim de Prensim Pamuk gibi!” diyorsan, hiç vakit kaybetmeden Prensini bize anlatmaya başla… Hala ne bekliyorsun, haydi durma hemen tıkla! Kızlar Arasında - Benim Pamuk Prensim | Facebook
Unutma, her hafta bir kişi Prensini anlatarak iPad 2 kazanma şansını yakalıyor!
Neden sen olmayasın? :)

Sony Türkiye
Yarışmamızın son haftasında heyecan dorukta!
Şansınız bu hafta da devam ediyor. Katılın ve Sony Tablet’i bu kez siz kazanın!

Markafonim
DAYBUYDAY'den herkese 10 TL değerinde hediye çeki!

fikirmetre.com'a üye olarak mail adresinize gönderilecek 2 farklı anketi dolduran herkese 10 TL hediye çeki.

Morhipo
TÜM GÜN KARGO BEDAVA fırsatı ile Beymen Kadın, Beymen Erkek, Beymen Çanta, Dilvin, MaxMara, Max&Co, Arnetta, Fackelmann​, Zeyno&Memo​, Roberto Lorenzo, Marvella, Piemonte kampanyala​rımızı kaçırmayın! Akıllı alışverişte dev bir moda iddiası

https: // apps. facebook.com / dermalogica- fite/ ?ref =nf

kızlar dermalogica nın hediyeli bi kampanyası var hem kadın girişimcileri destekleme platformu oluşturmuşlar hemde çok sayıda başarılı davete hediye gönderiyorlarmış

Son düzenleme:
Back
X