Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu aptal cillit bang hep eskiler var cekiliş kuponu yok valla 5 tane market gezdim canım sıkıldı..aksam iş cıkısında da gezicem..muhtemelen katılan cok azdır boyleyse ne yazık ki:(

Kampanya No, 5 - Bil Kazan !

"Royce Energy Drink" TV8 'de Hangi Programa Sponsor Olmuştur ?

Doğru Cevabı Veren 1/10/25/50/75/100/125/150.Kişilere Hediyemiz Var :)
...
Yapmanız gereken " kampanya@roycedrink.com " e-mail adresine, Adınızı, Soyadınız ve İletişim Bilgilerinizi göndermek.

Kampanya Bitiş Tarihi : 09.10.2011 Pazar Gecesi 23:59'dur.
Kazanalar 10.10.2011 Pazartesi günü duvarımızda duyuracağız.

Herkese Bol Şans :)

dünkü nestle kazananları

05 Ekim tarihli sorumuzun cevabı: Feriköy

1 ) Gülşah Erdiç
2 ) Abdullah Saraç
3 ) Şule AktaŞ
4 ) Goksel Kaya
5 ) Canan Bayar
6 ) Gözde Hisarcıklılar
7 ) Teoman Orçun Türkmen
8 ) Emre Albaş
9 ) Esra Hosgor
10 ) Emre Altay

yokum :14::18:

Yeni Yarışmamız;

Yeni koleksiyonumuz; JCDC'nin hazırladığımız tanıtımına blogunuzda yer vererek veya facebook sayfanızda paylaşarak katılabilirsiniz.

Serimizle ilgili tanıtım yazımızı ve görsellerimizi az sonra sayfamıza yükleyeceğiz. Yarışmamıza katımak için yapmanız gerekenler;
- Facebook sayfamızı beğenmeniz (Kipling Turkey | Facebook)
- JCDC koleksiyonumuza blogunuzda yer vermeniz veya facebook sayfanızda paylaşmanız
- Bizi de bilgilendirmek amacıyla sayfamıza (bu sayfaya) paylaştığınız linki göndermeniz.

Katılan kişiler arasından 5 kişiye JCDC serisine ait çok özel anahtarlıklarımızdan, 1 kişiye Kipling'in yeni serisinden orjinal boy bir çanta ve 4 kişiye de gözlük kılıflarımızdan göndereceğiz

20 Ekim saat 24.00'e kadar katılım gösterilebilir. Yaş sınırlamamız yoktur.

Kipling Turkey - Duvar | Facebook

selam hanımlar bu aralar biraz uzak kaldım internetim yoktu da anca bağlandı taşındım geldim aranıza umarım çok şey kaçırmamışımdırrr

kızlar bu aptal cillit bang hep eskiler var cekiliş kuponu yok valla 5 tane market gezdim canım sıkıldı..aksam iş cıkısında da gezicem..muhtemelen katılan cok azdır boyleyse ne yazık ki:(

biraz önce gidip tekrar aldım iki şifre daha yolladım 4 tane şifrem var şuanda.. bizim burdkai markette bolca var valla kimsecikler almııo mu ne :1:

kızlar acerin sloganı

usb 3.0 verilerinizi eskisine göre 10 kat hızlı aktarır...

Günün hediyesi DDF Mesojection Heallthy Cell Serum. İşte size perakende fiyatı 375 TL olan bu ürünü kazandıracak sorumuz: DDF Bio Moisture Eye Serum ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? (Doldurmadıysanız katılım formumuzu doldurmayı unutmayın)

Giriş Yap | Facebook

hemen dene.com dan gerçekten de ürün geldi kızlar:1:
1nescafe
1paket selpak
1paket sakız
bi de tanımyalamadığım bi şey var :60:

kayar sucukları ıcın 5 tane numara yollamıstık ,ee sonuc ne oldu kızlar..

sayfasında hıc bır acıklama yok ..maıl fılan geldı mı sıze.

Sonunda büyük gün geldi! Ne Giymeliyim by MANGO'nun yeni sezonu bugün başlıyor! İlk bölümü izlemek ve yarışmalarımızdan bazılarına katılmak için mikrositeyi ziyaret edin. Özel aksesuarlar ve MANGO'da yapacağınız alışverişler için hediye çekleri kazanabileceksiniz! hashtag #bymango'yu kullanarak ilk bölümle ilgili düşüncelerinizi Twitter üzerinden bize belirtmeyi unutmayın!
Que me pongo by MANGO

kayar sucukları kazananları acıkladı sumak :)

cılıt bangde mıgros ve kıpa marketlerınde var arayanlara duyurulur.......

kayar sucukları kazananları acıkladı sumak :)

cılıt bangde mıgros ve kıpa marketlerınde var arayanlara duyurulur.......

cilit bang migrosda var evet ama tüm kutuların üzerini kazımışlar:47: millet çok terbiyesiz kasa fişlerinin numarasını rastgele yazıyorlar bide bunlar ödül kazanır güle güle de kullanır:47: gittim başka yerden aldım şansa artık çıkarsa:69:

Kampanya No, 5 - Bil Kazan !

"Royce Energy Drink" TV8 'de Hangi Programa Sponsor Olmuştur ?

Doğru Cevabı Veren 1/10/25/50/75/100/125/150.Kişilere Hediyemiz Var :)
...
Yapmanız gereken " kampanya@roycedrink.com " e-mail adresine, Adınızı, Soyadınız ve İletişim Bilgilerinizi göndermek.

Kampanya Bitiş Tarihi : 09.10.2011 Pazar Gecesi 23:59'dur.
Kazanalar 10.10.2011 Pazartesi günü duvarımızda duyuracağız.

Herkese Bol Şans :)

doğru cevap ne acaba ???:44:

biscolatalarım :1: :1: :1: :1: bi paketi az önce yuttum bileeee:52:

şimdi de doğadan yedi otlumu içiyorum teşekkürler firmalarrrr :46:

Eklentiler

• $SAM_0187.webp
    $SAM_0187.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
Back
X