Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doritos akademiye kayıt oldum..fritos adresine gelecek, atik evladım dedi bana..:1:
yalnız bir tarayıcıdan bir profil için kayıt oluyor..
bende mozillla,explorer,chrome dan giriş yaptım..:61:

RUH pastası........

hemen dene de neresi kuzum

afiyetle kullan :)

kuzucum geçen lafı geçmişti ya hani tuana ile
nescafe 1 tane mi gönderecekler ki diyip gırgır geçmiştik
deneme yayınıymış filann
biz saldırınca ürünler bitiverdiydi hemen:1:

bi bakıveriyim kuzum thanks ;)

ballıymış yanee:1:

kızlar lirenenin sitesindeki iletişim kısmına numune istediğimi uygun bi dille söyledim bugün eve birsürü şeyler göndermişler teşekkürler lirene :16:

[
kızlar lirenenin sitesindeki iletişim kısmına numune istediğimi uygun bi dille söyledim bugün eve birsürü şeyler göndermişler teşekkürler lirene :16:

kargo ücreti ödedinmi cnm

neler geldi ürün olarak

[

kargo ücreti ödedinmi cnm

neler geldi ürün olarak

yok canım kargo ücreti ödemedim
bi tane normal boy peeling bi tane normal boy temizleme jeli 45 tane farklı renklerde deneme boy kapatıcı yaklaşık 10 tane de tek kullanımlık kremlerden geldi :54:

link koymayı bilmiyorum canım ama googlea lirene yazıp aratınca nilpa kozmatik çıkıyo iletişim sekmesinde de mail adresi var orayı kullanabilirsin:16:

canım ama tıklayınca iletişim bilgisine bi sayfa çıkıyo orda ne yapacağız pekı?

cilit bang migrosda var evet ama tüm kutuların üzerini kazımışlar:47: millet çok terbiyesiz kasa fişlerinin numarasını rastgele yazıyorlar bide bunlar ödül kazanır güle güle de kullanır:47: gittim başka yerden aldım şansa artık çıkarsa:69:

slm kızlar boll numuneli geceler ..
yaa benim de su cilig bang artık cok canımı sıkmaya basladıııı kac gün gecti hala kazanamadımm bazı isimler var ha bire onlar dönüyo yaa 2 şifrem benden bitane de kardeşimden girdim ama yok yok deli oldummm :57: :47: :47:

Son düzenleme:
Back
X