Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar, biscolata yı nasıl yapıyorsunuzz ? ben şimdi sizden duydum bakayım dedim ama beceremedim sanırım :( biscolata club ı tıkladım alışveriş falan dedi sonrada sayfa açılmadı
bi yol gösterseniz :)

kızlar, biscolata yı nasıl yapıyorsunuzz ? ben şimdi sizden duydum bakayım dedim ama beceremedim sanırım :( biscolata club ı tıkladım alışveriş falan dedi sonrada sayfa açılmadı
bi yol gösterseniz :)

hemen alışverişe başlamak için devama tıkla yazıyor. devam tıklaa, başka sayfa açılacak ordada devam tıkla ,hangi hediyeyi istıyorsan seç soru çıkıyor.

enmoda com a bakın kızlar

bu arada thinknavyden canta kazanmısımmm cok mutlu oldummm eheuh:) hem de dun dogum gunumduu iyi bir dogum gunu hediyesi oldu banaa=)

bir de biscolata'nın cevaplarını biliyor muısunuz? carlos da kim :26:

kızlar selam nilpaya bende bugün yazdım bakalım henüz mail adresime falan bişey gelmedi bakalım bekliyorum size kaç günde geldi

kızlar pizza hut türkiye ye tıklayın formu doldurunca sufle hediye.. kayseride yok pizza hut ama olan sehirdekiler icin iyi olur:((

benimde protexim geldi ilk gün kazanmıştım sonra form doldurmuştum o kadar isyan ettik gönderdiler gördünüz mü kızlar :52::52:

kızlar ulkerin unlusu diye bir yarısmayı kazanmısım hem de 1 ay olmus ama daha gelen giden yok..neydi bu kızlar? gelmeyen var mı ??

neden açılmıyor haakketen ya biscolata uygulamalar panosuna git diyor bilen var mı?
google choreme den gryrm

protex ınsallah bızede gelır artık bu urunden bana böğğğğğğğğ geldı :)

durudan bende kolaylıkla 25bın ustu yapabılıorum tıklıorum ınıyor hemen asagıya :)

bıscolatanın onluk takımı cok kalıtelı ınsallah sızede cıkar...

hemendene btmıs galıba yha sımdı baktım yok bısı
esoşşşş nasıl yapıon kıss banada ögret :5:
ben her oynadığımda 25.000 i geçiyorum ama ne yazık ki kazananlar listesinde yokum . walla eşimle birlikte dur durak bilmeden oynadık o kadarda, hatta rüyamda bile taşları görüyordum. ama olmadı :(:(

hadi yaa üzüldüm canım inanki hem yap hemde kazanama kötümüş ölede :5:

Back
X