Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gıcık ulker
ben yokum :)
neyse dha gecen gelenler btmedı :)

bu ertgrul ne ballı yha
ulkerı kurttu:1:

kızlar 1 aydır her buldugum siteye üye oluyorum numune istiyorum anket dolduruyorum
sadece drynits ten gece külotu geldi :(
bu ne şanssızlıkk :43:

GÜMÜŞ ŞEHRİ face de kampanya yapmış 3 gümüş takı hediye ediyor
bir araştırın

femaly 3 kişiye takı hediye ediyor seçim kazanalara bırakılmış
face den bir inceleyin

ben kırışıklık ve gözenek olarak buldum

öylemi diyosun cnm ben karar veremedim

Gelişmiş Cilt Düzeltici
Wrinkles - Pores - Evenness Kırışıklıklar - Gözeneklilik - Düzlük
DETAILS DETAYLAR
BENEFITS & TECHNOLOGY Kulübe VE TEKNOLOJİ
Our 1st advanced skin corrector. 1. gelişmiş cilt düzeltici.
Wrinkles*, pores* and evenness. Kırışıklıklar, *, gözenekleri * ve düzgünlüğü .

Much more than a wrinkle-corrector, our 1st skincare capable of fundamentally re-creating more beautiful skin. Kırışıklık giderici, daha güzel bir cilt için temelden yeniden yaratma yeteneğine sahip 1. cilt bakımı çok daha fazla. The first skincare with LR 2412, a molecule designed to propel through skin layers. Ilk cilt bakım ürünleri, LR 2412, cilt katmanları üzerinden sevketmek için tasarlanmış bir moleküldür. On its path, it triggers a cascading series of micro-transformations.** Yolunda, basamaklı bir dizi mikro-dönüşümleri tetikler .**

Our new vision of skin perfection. One out of two women tempted by a cosmetic procedure decided to postpone it.*** Cilt mükemmellik yeni bir vizyon kozmetik prosedür tarafından denenmek iki kadın biri ertelemeye karar verdi .***

The result: on the surface, wrinkles* and pores* are visibly corrected, imperfections like signs of UV damage and acne marks appear diminished. Sonuç: yüzeyinde, kırışıklık ve gözeneklerin * gözle görülür bir şekilde düzeltilir, UV hasarı ve akne izleri gibi kusurları belirtileri azalmış görünüyor.

akne izleri felan diince acaba dedim.

Son düzenleme:
rexona ile güne başlaaaaaa
06-13 Ekim Haftasi Talihlileri

Melike Avcı
Deniz Ipek
Rahim Haseki
Aysel Çobanoğlu
Tuğba Kuzey
Adil Özgül
Sibel Yağlı

aaa burda da kazanmışımmm çok ballıyımm bu hafta kızlar yaaa ne olduysa bende anlamadım maşallah suphanallahhhh :53: :52: :1:

Son düzenleme:
selam kızlaaarr...
sayfa no, doğum yılım olmuş...:54::21:

tekin acarın videosunda kırışıklıklar,gözenekler,eşitsizlik,lekeler olarak buldum

cilit bang dan şarjlı süpürge kazanmışım.4 şifre göndermiştim haftalardır bekliyordum nihayet çıktı.darısı kazanamayanlaraaaaa

ülkerden mutlu bir an kutusu kazandımmm :52::21::21::8:

ülkerden bende eşimde kazandıkkkkkkkkk

dün bioblasta 6. olarak kaybettim mesajıdüzenlemeyip kopyala yapıştır yapsam kazanacaktım seti sağlık olsun

aaaaa bende ülker mutlu annnn paketi kazanmışımm süperr yaaaaaa işte buuu çok mutlu oldum gercektennnnnn:52: :21: :32: :118: :119:
afiyet olsun kızlar tebrikler :46::46::46::46:çayı demleyin size geliyoruz :1:

rexona ile güne başlaaaaaa
06-13 Ekim Haftasi Talihlileri

Melike Avcı
Deniz Ipek
Rahim Haseki
Aysel Çobanoğlu
Tuğba Kuzey
Adil Özgül
Sibel Yağlı

aaa burda da kazanmışımmm çok ballıyımm bu hafta kızlar yaaa ne olduysa bende anlamadım maşallah suphanallahhhh :53: :52: :1:
tebrikler canım :16:

kaç gündür rüyamda bile bu oyunu oynuyorum o kadar etkisi altına girmişim ki :1: ama yokum :50:

yeni haberler için herkese teşekkürler :16:

Back
X