Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gizem kendik , olayı ne ki ? birisi yazmış orda kazanan kişi Gizem Kendiki yanında götürsün falan demiş :66:

şekerim, bunlar bir gruplar anladığım kadarıyla, kim kazanırsa birbirini götürecek..:12:
içlerinden gizem kendik i elebaşı seçmişler..:23:
ha bire hergün bıktırıncaya kadar destansı yazılar yazıyorlardı..nesfit beni götür..gizem i götür diye..
gak gelmişti..:22::1::1:
kendilerince dikkat çekmeye çalışıyorlar yanii..:34:

Şu metro yarışmasında ps3 çekilişle verilecek, peki enerji paketleri o sıralamadaki ilk 100 kişiye mi verilecek, yoksa enerji paketleri de mi çekilişle???

23.09.2011 -30.09.2011 tarihleri arasında başvuru yapan üyelerimiz Brillant'tan Masa Örtüsü Hediye kazanmıştır.

1- Burcu Balaban
2- Serpil Balcı-Edirne
3- Aygül Sunar-İzmir

haberim bile yoktuu
kargo gelince az önce,şaşırdım
meğersem kazanmışım :1:

Son düzenleme:
Şu metro yarışmasında ps3 çekilişle verilecek, peki enerji paketleri o sıralamadaki ilk 100 kişiye mi verilecek, yoksa enerji paketleri de mi çekilişle???

çekilişle verilecek çünkü oyun sonunda çekiliş hakkı kazandınız yazıyo:51::51:

gizem kendik , olayı ne ki ? birisi yazmış orda kazanan kişi Gizem Kendiki yanında götürsün falan demiş :66:
hııı bende ona çok güldüüüüm
şekerim, bunlar bir gruplar anladığım kadarıyla, kim kazanırsa birbirini götürecek..:12:
içlerinden gizem kendik i elebaşı seçmişler..:23:
ha bire hergün bıktırıncaya kadar destansı yazılar yazıyorlardı..nesfit beni götür..gizem i götür diye..
gak gelmişti..:22::1::1:
kendilerince dikkat çekmeye çalışıyorlar yanii..:34:

en çok yazı yazan deselerdi bizde yapardıık dimi amaaaa :51:

1 ) Deniz Soyupak
2 ) Ayfer Er
3 ) Ethem Kaya
4 ) Sevim Elmacıgil
5 ) Gül Ksl
6 ) Rukiye Karadere Arslan
7 ) Emin Devrim Barut
8 ) Fatma Pehlivan
9 ) Oktay Murat
10 ) Emel Güven

cevap 102

nestlede doğru sayfayıda buldum ama yıl hesabı yapmayınca onların yazdığı 100 yılı baz alıp gönderdim olmadı malesef

biscolata önlüğüm geldi ama hayal kırıklığına uğradım hem çok büyüük hem imza dedikleri şeyde bi gülen surat 2de çiziktirik atmışlaar onlarda belli belirsiiiiiz keşke fincan falan isteyeymişiiiim :)):60::60::60:
aynen yok kazanamadım yok bana da çıkmadı dıye üzülmeyin bi makıneye attım kı ne ımza kaldı ne de başka bişey üstelik biscolata yazısı da rengini atmış haa bı de üzerinde yağ lekesi bile çıkmadı o kadar kalitesiz bir kumaştan yapılma yani

aynen yok kazanamadım yok bana da çıkmadı dıye üzülmeyin bi makıneye attım kı ne ımza kaldı ne de başka bişey üstelik biscolata yazısı da rengini atmış haa bı de üzerinde yağ lekesi bile çıkmadı o kadar kalitesiz bir kumaştan yapılma yani

banada geldi önlük henüz kullanmadım..
kumaşı koton,iyi gibiydi,biraz sertti ama ,apresi var bilmem nesi var ondandır..

Back
X