Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bundan bır sene önce mılupaya üüye olmuştum o zamanlar hamıleydım tarihe göre bebeğim doğmuş ve 2 aylık olduğu için yenıdoğan bebek seti gödnermiş.ama milupa bilmiyor ki ben bebeğimi kaybettim

‎24 ŞEHİDİMİZ var. Çatışmalara girip ülkemizi korumak için canlarını verdiler. ALLAH hepsinden razı olsun. Biz ONLARI sadece şehit oldukları zaman hatırlamıyoruz. Bizim için sadece isimleri farklı , görünüşleri farklı olan meleklerdir ONLAR... ALLAH sadece ailesine değil hepimize sabır versin..:72::72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.. Allah yakınlarına büyük sabırlar versin. :43:

:72: :72: :72:

Son düzenleme:
kızlar bundan bır sene önce mılupaya üüye olmuştum o zamanlar hamıleydım tarihe göre bebeğim doğmuş ve 2 aylık olduğu için yenıdoğan bebek seti gödnermiş.ama milupa bilmiyor ki ben bebeğimi kaybettim

cnm inşallah allah sana tekrar anne olmayı nasip etsin

üzülme inş. olucak bebişin için kullanırsın saklaa

benimde olmadığı zamanlarda gelmişti milupaa üzülmüştüm ama sonra işe yaradı

rabbim kimseye aratmasın .....

cnm inşallah allah sana tekrar anne olmayı nasip etsin

üzülme inş. olucak bebişin için kullanırsın saklaa

benimde olmadığı zamanlarda gelmişti milupaa üzülmüştüm ama sonra işe yaradı

rabbim kimseye aratmasın .....

amin cnm inşaallaaaahhh

albenıden neler geldı
kac cıkolataydı vede merak ettıgım 1.mı 2. hafta kazanannımısın
bnde bu hafta kazandım ....
afıyetlen ye canım

canım iki gun once geldi ve hala paketinden cıkarmadım desem:( sehir dısında felandım..bugun aksam bakıp sna yazayım ben olur mu ?? buarada birinci hafta kazanmıstım ben albeniyi canım..

sende afiyetlennn ye insallahhhh

canım iki gun once geldi ve hala paketinden cıkarmadım desem:( sehir dısında felandım..bugun aksam bakıp sna yazayım ben olur mu ?? buarada birinci hafta kazanmıstım ben albeniyi canım..

sende afiyetlennn ye insallahhhh

tamam canım sagol
aksam sölersın
benımkıde 2 haftaya kadar gelır ınsallah :40:

Arkomen in video sunu hiç beğenmedim :20:
elin adamı önce karşımda soyundu sonra yıkandı ne gerek var bu tarz şeylere daha güzel bişey yapabilirlerdi :50:

YanSima Dizayn
YanSima Dizayn 99. Beğenenine süpriz hediyeler ve fırsatlar sunuyor! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın!

böyle birşey buldun bir bakın

Back
X