Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün aptamil'den bi paket geldi bana da...

içindekiler ;

bilgilendirici kitapçıklar ve cd'ler
bebek şampuanı numunesi
pişik kremi numunesi
temizleme mendili
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
magnet
2adet bitki çayı anne için
ayrıca çayların büyük kutu hali için %25 indirimli 2adet kupon

$CIMG3099.webp

bugün aptamil'den bi paket geldi bana da...

içindekiler ;

bilgilendirici kitapçıklar ve cd'ler
bebek şampuanı numunesi
pişik kremi numunesi
temizleme mendili
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
magnet
2adet bitki çayı anne için
ayrıca çayların büyük kutu hali için %25 indirimli 2adet kupon

Eki Görüntüle 276116

bunu nasıl istedin cnm yoksa çekilişten mi kazandın ?

kızlar facede lg sayfasına bakın sonuclara bizden olanlar var soyadı bayraktar olan bi arkadas tanıdık geldi bakınnn:D

ruh pastası gonderdım canım, olmuştur umarım.msj sayım 100 olmadıgı ıcın ozelden msj atamıyorum.İyi alışverışler :51:

Yağmurlu havada yapılacaklar listesi çıkartıyoruz. Senin listende neler var ?
Cevap verenler arasından çekilişle 5 kişiye T.box Şemsiye hediye. Acele edin, yarın sabah 11:00'a kadar yorumunuzu yazmayı unutmayın.( Paylaşım yapmayı unutma süprizleri yakala !)

Duvar Fotoğrafları | Facebook

facebook sayfamızdaki tek soruluk testimize katılın, sembolün anlamını bulun hediye çekiliş hakkı kazanın .

http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Ariş-Pırlanta-Sanatı/213946828629752

ariş pırlanta sanatı

cnm nerden kazandın kurabiye ve sungerii??
süüngerii maximui,kurabiyeyi bloktan

Türksat Kablo
Bu Hediye Benim Kampanyasında Facebook Türksat Kablo'yu beğen hediyelerden birini kazanma şansını yakala.

Türksat Kablo | Facebook

Avon Türkiye
‎
"Arkadaşlarımı gözlerinden tanırım." diyorsan sen de Avon SuperShock Max Maskara Akılda Kalan Gözler uygulamasına gir, arkadaşlarını gözlerinden tanı, Avon SuperShock Max Maskara kazanma şansını yakala! Avon Türkiye - Avon superSHOCK MAX MASCARA ile Akılda Kalan Gözler | Facebook

YanSima Dizayn
YanSima Dizayn 99. Beğenenine süpriz hediyeler ve fırsatlar sunuyor! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın!

böyle birşey buldun bir bakın

Yüksek Topuklar’ın size mis kokulu bir haberi var! Sihirli Güzellik sponsorluğunda hediye parfüm yarışması başladı. Yarışmaya katılan kişiler arasında yapılacak çekilişle kazanan kişi belli olacak ve Antonio Banderas Blue Seduction parfümün sahibi olacak!

Üstelik iki seçenek var: kazanan kadınsa; Antonio Banderas Blue Seduction for Woman, kazanan erkek Antonio Banderas Blue Seduction for Man hediye edilecek.

Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekense Sihirli Güzellik Facebook Sayfasını beğenmek ve duvarınızda paylaşmak…

bunada bir bakın isterseniz

:10: :10: :10: :10: :10:

Son düzenleme:
Back
X