Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 276338
kızlar dun gelen albeni paketim esra8 sen sormustun ya işte burda..
bunun dısında kızlar maximusdan sunger kazanmıs bi arkdas dun yazmıstı, onun linkini verebilir misiniz acaba?
Günaydın,
Çok nefis görünüyor gerçekten afiyet olsun.Bu yarışma mı çekiliş mi? Ne yapmak gerek yani kazanmak için?
canım albeni uyum ölcer diye feysde bir yarısma vardı ilk haftasonda ordan kazanmıstım, hala devam ediyor olabilir, bir bak istersen canım.. katılanlar arasından cekilişle veriliyorlar
Buldum şimdi,uyum ölçmek lazım,arkadaşların da bu isteği kabul etmesi lazım sanırım.Teşekkürler![]()
aynen ölee canım ben iş yerinde dibimdeki herkese yaptırmıstım:) bulmak lazım oyle birilerini
Eki Görüntüle 276338
bunun dısında kızlar maximusdan sunger kazanmıs bi arkdas dun yazmıstı, onun linkini verebilir misiniz acaba?
Peki o arkadaşlarından da kazanan olmuş mu
ılgın ıcın oncelıkle tesekkur edıyorum canım
supermıs gercekten
afıyetlen ye
umarım acıkta getrmıolar bunu :)
Eki Görüntüle 276338
selam kızlar dünkü şehit haberleri beni mahvetti acayip etkilendim vatanımızın milletimizin başı sağolsun umarım en kısa sürede biter artık bu olaylar yeter dökülen gözyaşıı![]()