Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben o 59luk paketle üye oldum ve içindeki ürünlerden en önemlisi o süper rondoyu almak için harika birşey elde doğranmış gibi minik mibik kıyıyor her şeyi artık elektrkli rondomu çalıştırmaya gerek ble duymuyorum ve o yağdanlık 10 numara bşy kesinlikle damla akıtmıyor

canım, ben o üyelik işini pek anlayamadım..kesin 250 tl lik satış yapmak gerekiyormuş o seti ,o fiyata almak için..
tupperwarenin müşt.hizm.lerini arayıp sorucam..kafam karıştı..:44:

canım ben sipariş gremedim yani 250 değil gelişiyle 47 lralık verdim danışmanım kendisi eklediii ilk saprişimde yardımcı oldu..ek olarak bana ekmek dünyası ve 1.aktiviye gerçekleştrdm dye çift taraflı süzgeç geldii
onlarda süperrr

Oynumuza katılmak için tek yapmanız gereken "Şimdi Katıl" demektir. "Şimdi Katıl" buttona tıkladıktan hemen sonra kaçıncı kişi olduğunuzu ve kazanıp kazanamadığınızı göreceksiniz.
2012. kişi siz olun kazanın

Kurallar:
- Oyuna 18 yaşından küçükler ve Café Tur çalışanları, yetkili acenta çalışanları ve Café Tur çalışanlarının yakınları katılamazlar.
- Oyun sonuçlandığında 2012. kişiye kazandığına dair bir mail gönderilir ve emaile cevap beklenir. 1 hafta içerisinde maile cevap alınmazsa 2011. kişiye mail gönderilir; aynı süreç bu şekilde devam eder ta ki bize ulaşan kazananı bulana kadar.
- Kazanan kişi "sitemizde yayınlanan" 3 yıldızlı otelde DBL odada çift kişilik 3 gece konaklama, panoramik Paris şehir turu, alan vergileri, uçuşlar, transferler, Türkçe rehberlik hizmetleri ve seyahat sağlık sigortası dahil Paris paket turlarımızdan herhangi birini kazanmış olacaktır.
- Paris turumuzu kazanan kişi 30 Nisan 2012 tarihine kadar sitemizde mevcut olan Paris paket turlarımızdan herhangi biri için rezervasyon yaptırabilir.
- Rezervasyon için ancak www.cafetur.com'da bulunan 3 gece konaklamalı ve 3 yıldız otel seçenekli Paris turlarımız seçilebilir. Hediyenin son kullanım tarihi 30 Nisan 2012'dir. 30 Nisan 2012'ye kadar kullanılmayan hediye geçersiz olur.
- Hediye, başvuran kişinin adına verilir. Başka birine devredilemez. Hediye için kimlik ibrazı isteneceğinden; nickname veya takma isim kullanıyorsanız kimlik uyuşmazlığından dolayı hediyeyi almaya hak kazanamazsınız. Lütfen Facebook is

Dido | Facebook

Gofretin Yıldızları 17-18 Aralık'ta Meydan Real’de!

gecenin kraliçesi olmsaya hazır mısın en sevdiğin parti kıyafetini giy 250 tl lik hediye çeki kazan
Bonprix Türkiye - Party-Outfit Yarışması | Facebook

Sayfadan yapılan açıklama;

Sonysepetim | Facebook

Ödül;
Sony Psp 3004 Oyun Konsolu

"2011'i nasıl bilirdiniz?" başlıklı yarışmamız 19.12.2011 Pazartesi günü Saat 09:00'da başlıyor...

Yarışmaya katılacak kullanıcılar "2011'i nasıl bilirdiniz?" sorusuna en yaratıcı ve en mizahi cevabı verip, oluşturdukları cevapları 19.12.2011 Pazartesi tarihinden itibaren 31.12.2011 Cumartesi günü saat 18:00'a kadar Sonysepetim duvarında paylaşacaklardır.Katılıcımların paylaşmış olduğu cevaplar özel jüri tarafından değerlendirilip, kazanan söz 04 Ocak 2012 Çarşamba günü sayfamızdan ilan edilecektir.

Yarışmadaki şansınızı artırmak ve jürinin dikkatini çekmek istiyorsanız ipuçlarını dikkate almalısınız.Jüri tarafından seçilen sözün sahibine Sony Psp 3004 Oyun Konsolu hediye edilecektir.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için sol tarafta bulunan "2011'i nasıl bilirdiniz?" , "Yarışma Kuralları" ve "Büyük Ödül" sekmelerini inceleyiniz...

ToyzzShop

Yeni yıl için hediye alışverişleri hız kazandı.
Ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz Toyzz Shop Hediye Kart alabilirsiniz.

Biz de yeni yıl hediyesi olarak takipçilerimize hediyeler vermek istiyoruz.

19-31 Aralık tarihleri arasında hafta içi hergün küçük bir yarışmamız olacak.Yarışma sonunda ise yarışma sorusu ile ilgili bir oyuncak, kazanan kişiye hediye edilecek.

İlk sorumuz ve hediyemiz pazartesi sabahı sizlerle.

ToyzzShop | Facebook

Ülker Ducros
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Ülker Ducros Hediyeli Soru Yarışmasına katıldım, sen de katıl, sen de kazanma şansını yakala!

Dove | Facebook twitter olanlar katılabilir benim yok:43:

Danino - Ödüllü Soru | Facebook
kimseler yok sanırım daha buralarda.ben bugün erkenciyim.neyse gelince bakarsınız artık

Bebek.com | Facebook
üye olanlar katılabilir.10 kişiye bebek maması veriyor

:10: :10: :10: :10:

Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuzun cevabı: Genişletilmiş arka yüzeyi ile mükemmel gece koruması.

Kazanan katılımcılarımız:
1- Filiz Ulu
2- Şeyda Gökçe
3- Berna Berrin Baçkır
4- Banu Süzen Durur
5- Hande Keleş
6- Çiler İnce
7- Yasemin Muratoğlu
8- Şirin Ela
9- Ece Seçkin
10- Fatma Gün
11- Lena Enes
12- Zeliha Kurtuldu Angan
13- Deniz Soyupak
14- Zerrin Yıldırım Erdal
15- Gökçe Molaoğlu
16- Güneş Amber
17- Gözde Altın
18- Emel Ergene
19- Aslı Üstün
20- Sabiha Yıldırım Çakıcı

Kazanan yarışmacılarımızın açık adres ve telefon numaralarını kotex@mindshareturkiye.com adresine mail atmaları gerekmektedir. Tebrik ederiz :)

o kadar da hızlı davranmıştım:27:

SiremimS canım,peki senin danışmanın kim..nasıl ulaşabilirm ,tel vs.falan..aynı şekilde yardımcı olabilir mi ki?

bana özelden ulaşırmısın..:31:

:10: :10: :10: :10:[/QUOTE]

kızzlaar elimde dominos indirim kodu varr

orta boy pizza ve sufla 16.23 tl isteyen olursa özelden bana ulaşsın verebilirimmm

yanlız kod bugün için ve sadece internet siparişlerinde geçerlii :16::16:

Elidor Turkiye - Duvar | Facebook
günaydınlar...günün ilk kampanyası benden olsun paylaşıldı mı bilmiyorum.belki katılan olur:16:

Ülker Ducros
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Ülker Ducros Hediyeli Soru Yarışmasına katıldım, sen de katıl, sen de kazanma şansını yakala!

Dove | Facebook twitter olanlar katılabilir benim yok:43:

Danino - Ödüllü Soru | Facebook
kimseler yok sanırım daha buralarda.ben bugün erkenciyim.neyse gelince bakarsınız artık

Bebek.com | Facebook
üye olanlar katılabilir.10 kişiye bebek maması veriyor

Signal ile Gülümseyin
Signal severler! Yeni bir haftaya başlamadan önce bu Pazar iyi dinlenin, yepyeni mazeretlerle Kusura Bakma yarışmamızda kendinizi gösterin! Benim şimdiden mazeretim hazır diyenler tıklasın, mazeretini Kusura Bakma'da paylaşsın! :)
https://apps.facebook.com/excusegen/

Kotex Türkiye
Herkese iyi pazarlar! Soru-cevap yarışmamız bugün saat 14:00'te başlayacak. Saat 14:00'te aşağıdaki linke tıklayarak, sorumuzu doğru cevaplayan ilk 20 kişiden biri olun, Kotex Secret deneme şansını yakalayın. İyi şanslar!

http://www.facebook.com/KotexTurkiye:52::52::52:

Perfume Jewels - Mis gibi anket | Facebook kızlar eklendimi bilmiyorum çıkmazsa facede Perfume Jewels yazın hediyeli anket var

hayırlı pazarlar herkese

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı kek yaptım buyrun çaya

Dün Evy Baby den aylar önce kazandığım bez geldi misafirlerim vardı şaşırdılar :)

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı cevizli kek yaptım buyrun çaya

Dün Evy Baby den aylar önce kazandığım bez geldi misafirlerim vardı şaşırdılar :)

Selam kızlar
Ne güzel bir gün böyle..sizinde gününüz güzel geçsin tarçınlı cevizli kek yaptım buyrun çaya

http://www.facebook.com/Sporx?v=app_143541715705990

SPORX
Spor Toto Süper Lig'de, bugün 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu sizce ne olur?

Aşağıdaki linke tıklayarak Sporx Haftanın Sorusu'na katılın, "Hayatımız Futbol" tshirt'ü kazanma şansını yakalayın!

Sizce, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu ne olur?
www.facebook.com

Son düzenleme:
Back
X