Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kiler marketlerden 2 adet 2,5 litre Pepsi veya 2,5 litre Yedigün veya 4×1 litre Pepsi/Yedigün veya 4×330 ml Pepsi/Yedigün alanlar çekilişe katılabilir. Çekiliş için size verilen şifreli kart üzerindeki şifreyi, ad, soyad ve adres bilgilerini de ekleyerek 5757 göndermeniz gerekiyor.
Neler kazanacağım?
1 kişi 2012 model Toyota Auris Comfort
Son katılım tarihi
18 Ocak 2012
Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Sonuçlar 22 Ocak 2012 tarihinde BeniKazan.com’da açıklanacaktır. Sonuçların e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız. E-Postanıza gönderilen mesajı onaylayınız

Kampanya tarihleri arasında Capacity AVM’den yapacağını her 150 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanacaksınız. Alışveriş faturalarınızı kampanya standlarına getirerek size verilen şifrelere, adınızı, soyadınızı ve adres bilgilerinizi ekleyerek 5899‘a göndererek çekilişe katılabilirsiniz.
Neler kazanacağım?
1 kişi 2011 model Mercedes C180K 1.6 Avantgarde
3 kişi 2011 model Mercedes C180K 1.6 Fascination
4 kişi Apple iPad
4 kişi Apple iPhone 4
4 kişi Samsung 40D5003 LED TV
Son katılım tarihi?
31 Ocak 2012
Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Sonuçlar 17 Şubat 2012′de BeniKazan.com’da açıklanacaktır. Sonuçların e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız. E-Postanıza gönderilen mesajı onaylayınız.

Yedigün
"Alvin ve Sincaplar 3: Eğlence Adası" adlı filmin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 8., 48., 88, 98., 108. ve 208. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Cheeseburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

yönetmen Mike Mitchell

Son düzenleme:
Signal ile Gülümseyin
Beklenen an geldi! Signal severler, Kusura Bakma yarışmamızın en başarılı mazereti olan yarışmacıları belli oldu! İşte o şanslı isimler; Yelda Sancak, Aysel Ender, Canan Kanli, Uğur Böceği, Reyhan Koç... Kazanan yarışmacılarımız Signal Hediye Paketi kazandılar,tebrik ediyoruz! Siz de en iyi mazeretinizle yarışmamıza katılın, siz de kazanın! :) https://apps.facebook.com/excusegen/

Tekin Acar Cosmetics
Especially Escada kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Especially Escada kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* Especially Escada kazanma şansını 19–22 Aralık tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 23 Aralık Cuma 14.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

L'Oréal Paris
Jennifer Lopez’in J. Lo adlı albümü kaç yılında piyasaya sürülmüştür? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne ‘Facebook’ yazılı olarak gönderen 10. 20. 30. 40. ve 50. kişilere L'Oréal Paris makyaj seti hediye edeceğiz. Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans!

cevap 2001 sanırım yine bakın

tema vakfı
gönüllülerimiz, vakıf personeli harıl harıl çalışıyor. Bu akşam itibariyle toplamda 1.174 meşe palamudumuz yuvalarına kavuşmak için yollarda:) meşelerimize iyi bakın.

Kızlar bunu bildiren arkadaşa teşekkürler.benim meşe palamudum geldi :)

ne demek canım güle güle büyüt benimkide geldi az önce :):1: :1:

sağol canım sende güle güle büyüt bakalım nekadar büyüyecekler

evet bakalım resimleriz arada bir büyüme sırasında inşallah ..:):1:

hangi kargo şirketi ile geldiğini öğrenebilir miyim??

beni piyangola ile alakalı bir yaşam sigortacısı aradı.
15 dk kadar konuşup tc istedi.
veremem dedim
şaşırdı kapadı
siz de böyle bir şey yaşadınız mı?

hangi kargo şirketi ile geldiğini öğrenebilir miyim??

Beni piyangola ile alakalı bir yaşam sigortacısı aradı.
15 dk kadar konuşup tc istedi.
Veremem dedim
şaşırdı kapadı
siz de böyle bir şey yaşadınız mı?

yok canım benim başıma daha önce böyle bisey hiç gelmedi

Back
X