Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Son düzenleme:
PERA PIRLANTA

En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook

Pera Pırlanta'dan iki hafta sürecek yeni yıl yarışmasına hazır mısınız? Uygulamamızı yükleyin, yılbaşı ağacınızı seçin sonra Pera Pırlanta'nın mücevherleri ve yılbaşı süsleriyle ağacınızı dilediğiniz gibi tasarlayın. Ardından yeni yıl mesajınızı da kırmızı şeridimize yazıp kayıt deyin. İşte bu kadar basit...

Şimdi yapmanız gereken tek şey hazırladığınız ağacın görselini Facebook profilinizde yayınlayıp en çok beğeniyi toplamak. Yarışmamızın birinci hafta ve ikinci hafta birincilerine Pera Pırlanta'dan çok güzel bir kolye hediye...

Hadi hemen katılın, en güzel ağacı siz süsleyin, en çok beğeniyi alın, pırlanta kolyeyi kazanın!

Maggi Türkiye

‎2012 dilekleriniz MAGGI®'den sinema bileti kazandırıyor!

Her yeni yıl beraberinde yeni hayaller getirir. Kimimiz evlilik hayali kurar, kimimiz ev, kimimiz ise yeni bir iş... Peki ya siz yeni yıldan neler bekliyorsunuz?

Yeni yıldan ne dilediğinizi bizimle paylaşın, siz de 2 kişilik sinema bileti kazanma şansı yakalayın!

Giriş için https://www.facebook.com/​MaggiTurkiye?sk=app_34236894911​3232

Daha önce ödül kazandığın için yarışma kuralları gereği sıralamaya giremedin ama dilediğin kadar oynayıp arkadaşlarını davet edebilirsin.

kızlar caramıoda bana bu yazı cıkıyor ben kazanmısmıyım yanıı anlamadım

Telpa Telekomünikasyon
‎"Yılbaşı Hediyeleriniz Bizden" yarışmamız sonuçlandı!

Samsung Galaxy ACE'in toplam kutu ağırlığını sorduğumuz yarışmamızın cevabı 281 gr'dı. Doğru cevabı en hızlı şekilde veren yarışmacılarımızı kutluyoruz. Bir sonraki yarışmamız yakında başlıyor!

1.Eray Altuntaş - Samsung HM1500 Bluetooth Kulaklık
2.Birsen Özalp - Sandisk 8GB Kırmızı Cruzer Sürgülü USB Bellek
3.Ümmühan Arslan - Belkin 3.5mm Beyaz Kulaklık Çoklayıcı

bizden kazanna varmı

paylaşıldımı bilmiyorum çok bakamadım.. twitterda dove var

DoveTurkiye BırakSanaDoveBaksın
biraksanadovebaksin.com’a girip mesajımızı tweetleyenler arasından her gün 2 kişi, Dove 4 Adımda Bakım Seti kazanıyor. #biraksanadovebaksin

kontes benide aradılar piyangoladan sigorta bişiler dedi ilgilenmiyorum dedim, ama sizden bişi talep etmicez şöle böle saymaya başladı bidaha ilgilenmiyrum dedim kapadık hemen :))) sen 15 dakka çok dinlemişsin :P

PERLİNA | Facebook PERLİNA’dan iki kişiye hediye..

Güzel bir haftaya Perlina hediye çekilişimiz ile başlamak ister misiniz? Çekilişimize katılmak için yapmanız gereken tek şey sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda duyurmanızdır. Bu işlemi yapan tüm arkadaşlarımızın ad, soyad, telefon, adres ve facebook profil linkini “ yarisma@perlina.biz " adresimize göndermesi yeterlidir.

Çekilişimiz 20.12.2011 Salı günü, Saat 17.00 ‘da yapılacaktır. Hepinize bol şans diliyoruz..

Kotex birazdan sonuçları açıklayacağım dedi 20 dakika oldu maşallah :19:

Back
X