Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

inşallahhhhhhhh gecekuşu :1:

ya aylar oldu benimki de gelmedi facebook sayfasına mı yazdın dur ben de bi yazayım hayret bi şeyyy:47:

bi de flormar'da benim kazanmış olmam lazımdı 1650. kişi miydim neydim tam hatırlamıom ama sonuçta 50 ve katlarından birine tıkladığıma emnim. acaba daha devamı var mı flormar açıklıcak mı?

nivea for men'de de bi kez kendi adıma, bi kez de eltim adına onun faceinden girdiğimde onun şansına kazandım ballıdır da kendisi :)))

süper yılbaşı'nda da geçen gece ,lk defa annemin hesabından girdim bi girişte tutmuş walla ordan da 50 tl hediye çeki kazandımm :32::32::32:
face sayfasına yazdım canım..
sayfadaki sol kısımda bize ulaşın sekmesinden de yazdım, defalarca da duvara yazdım..
kargo gelmiş evde yokmuşsunuz falan diye boğuntuya getirdiler..
ama ısrarla hangi kargo, görüşicem falan diye sorunca ,tekrar göndereceğiz dediler..

bugün nihayet, sayfasına 30 kere yazdığım fairy geldi..:47:
resmen önemsemiyorlar yaptıkları işi..

ben 6 dan fazla kişi adına katılmıştım bu fairye fakat sadece ablam ve eşim adına kazanmıştım :52:
dafelarca listeye bakmama rağmen listede olmayan eniştem adına bile geldi fairy :32:
halbüsükü o kazanamamıştı ama göndermişler :27:
üstelik aynı adrese geldi 3 ü de :27:

inşallahhhhhhhh gecekuşu :1:

Ya aylar oldu benimki de gelmedi facebook sayfasına mı yazdın dur ben de bi yazayım hayret bi şeyyy:47:

Bi de flormar'da benim kazanmış olmam lazımdı 1650. Kişi miydim neydim tam hatırlamıom ama sonuçta 50 ve katlarından birine tıkladığıma emnim. Acaba daha devamı var mı flormar açıklıcak mı?

Nivea for men'de de bi kez kendi adıma, bi kez de eltim adına onun faceinden girdiğimde onun şansına kazandım ballıdır da kendisi :)))

süper yılbaşı'nda da geçen gece ,lk defa annemin hesabından girdim bi girişte tutmuş walla ordan da 50 tl hediye çeki kazandımm :32::32::32:

iyi günlerde kullanın hediyelerinizi :12:

ben 6 dan fazla kişi adına katılmıştım bu fairye fakat sadece ablam ve eşim adına kazanmıştım :52:
dafelarca listeye bakmama rağmen listede olmayan eniştem adına bile geldi fairy :32:
halbüsükü o kazanamamıştı ama göndermişler :27:
üstelik aynı adrese geldi 3 ü de :27:

ismi olamyana yollamışlar
güzelmiş...:46:

demekki fairy nin çalışma şeysi çok sistemsiz..
naptıklarını bilmiyolar..

face sayfasına yazdım canım..
sayfadaki sol kısımda bize ulaşın sekmesinden de yazdım, defalarca da duvara yazdım..
kargo gelmiş evde yokmuşsunuz falan diye boğuntuya getirdiler..
ama ısrarla hangi kargo, görüşicem falan diye sorunca ,tekrar göndereceğiz dediler..

ben de yazdım şimdi yandaki sekmeden bakalım cevap gelecek mi

bi de maggiler vardı ya mesela makarna harçları. gelmişler evde yokmuşum narpost mail atmış ne zaman evdeyseniz o zaman gelelim die, ama h.içi dio. e h.içi ben çalışıom bizimki aile apartmanı kimi görürseniz ona brakın die mail attım ne gelen var ne giden o da aylar oldu bi de ona yazayım bari :))))

NOT: teşekkürler sevtapp :1:

Son düzenleme:
Yedigün

‎"Mike Mitchell" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Cheeseburger Menü kazanan üyelerimiz; Hüseyin Durmaz, Jelda Gabriella Rieger, Handan Göktaş, Mehtap Tuğra, Ayşe Dokuz ve Belgin Beycur'u kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak. Takipte kalın! :)

ToyzzShop
‎"Sevilen karakter Hello Kitty... 2012 yılında kaçıncı yaşını kutlayacak?" isimli yarışmamız sona ermiştir. (Hello Kitty 2012 yılında 38. yaşını kutlayacaktır)

Yarışmamızın kazananları Gizem Güler ve Esra Nazan Erboz'u tebrik ederiz. Adreslerine hediyeleri gönderilecektir.

Yarın saat 10:00'da yeni yarışmamızda görüşmek üzere.

ToyzzShop
‎"Sevilen karakter Hello Kitty... 2012 yılında kaçıncı yaşını kutlayacak?" isimli yarışmamız sona ermiştir. (Hello Kitty 2012 yılında 38. yaşını kutlayacaktır)

Yarışmamızın kazananları Gizem Güler ve Esra Nazan Erboz'u tebrik ederiz. Adreslerine hediyeleri gönderilecektir.

Yarın saat 10:00'da yeni yarışmamızda görüşmek üzere.

aslında çok enerjik biriyimdir ben ama bugün bi değişik oğlum gece çok terledi 5 kez soydum dogru düzgün uyumadım salak gibiyim valla :27:

Canım oğluna çok geçmiş olsun.Uykusuzluk başlı başına bir rahatsızlık, ben bunları bilemediğim için öyle yazdım.

Back
X