Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kardeşim o zaman erkekler ilk 20 mi ilk 10 mu ona girseler bile adını yazma o zaman bi sonraki katılımcının adını yaz :47:

Collezione
İşte soru! Collezione - Istanbul 'de yer alan back stage videomuz da bulunan klasik arabanın plakası nedir?Video yu sitemizde sağ alt köşede play tuşuna bakarak izleyebilirsiniz.!Bol şanslar...

Collezione | Facebook

slm herkeseee :7: :7:

“Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” Yarışması Kazananları
19 Aralık 2011 Pazartesi, 15:07 tarihinde Cinebonus tarafından eklendi
“Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filmi için düzenlenen yarışmamızda "Robert Downey Jr." doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 2 Ocak Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.

Altan Aşci / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Kanyon
Ayşe Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Kanyon
Bahar Ünal / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Forum Trabzon
Berrak Hatipoglu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Gordion
Çağdaş Edinsel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Kipa Extra Balçova
Dursun Volkan Defterli / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Gordion
Ecem Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kanyon
Emre Karakaya / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Trabzon
Esra Demirtas / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Nautilus
Gülşen Atalay / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Forum Çamlık
İsa Doğdu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Mersin
Kemal Burak Bıçkıcı / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kanyon
Kenan Çavumirza / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Çamlık
Mehmet Er / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Kanyon
Melisa Uryan / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” kürdan seti - Cinebonus Forum Çamlık
Mert Tanyeri / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” satranç setini, - Cinebonus Nautilus
Nahide Altınışık / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Gordion
Selma Onart / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Kipa Extra
Sertac Betgu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Espark
Ural Türkoğlu / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Migros AVM
Yasemin Nur Korkmaz / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” filminin şapkasını - Cinebonus Kipa Extra Balçova
Yunus Cem Güzel / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”Iphone kaplaması - Cinebonus Kanyon
Yusuf Okay / “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” anahtarlığını - Cinebonus Migros AVM
(Liste harf sırasına göre düzenlenmiştir.)

kardeşim o zaman erkekler ilk 20 mi ilk 10 mu ona girseler bile adını yazma o zaman bi sonraki katılımcının adını yaz :47:

evet ama ,benim eşimin ve oğlumun ismi bayanlarda da olabilir..
mahmut hasan olmadığından yazıdılar galiba.. ama bi tane murat görmüştüm..:53:

Bübchen
YARIŞMA SORUSU: “Bebek bakım ürünlerinde olması gereken özellikler nelerdir?”

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

bişi deil ama ınandırıcı gelmedı bana turkcel deıl bnce.....

banada:26:

kızlar clear men sampun ve topum geldi.yurtiçi geırmiş.sevindrik oldum

süperrr:52:

Bübchen

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

ben şunu gönderdim canım

Bebek Çocuk Şampuanı(Klasik)

Yıkama Jeli

Duş Kremi

Bebek Banyo Köpüğü

Bebek Yağı

Nemlendirici Süt

Bakım Kremi

Pişik Kremi (Önleyici)

Bebek Pudrası

Losyonlu Mendiller

ama yanlış sanırım:25:

Kızlar az önce bil kazan uygulamsından soru geldi, elit çikolatanın sorusuydu,bişey nerde düzenlenecek falan diye sordu,cevap verdim.Buraya yazmak için tekrar açayım dedim, uygulama kaybolmuş :50:

Elit çikolatanın sayfasında da öyle birşey göremedim.:53:

Kiloyla çikolata kazan falan yazıyordu.Gören oldu mu başka, hayal mi görüyorum acaba artık :37:

Bugünkü yarışmamız az sonra Facebook sayfamızda başlayacak. Gelişmeleri eş zamanlı olarak Twitter'dan da duyuracağız.

Bübchen Türkiye | Facebook

bubchen

cvp:
BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- En üst düzeyde cilt toleransı
- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
- Yumuşak derinlemesine temizlik

- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
Bunlar önemli özellikler, Bübchen ürünlerinin kalitesini oluşturmaktadır

kızllaarr bübchenn cevabı =)

cvp:
BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
... - Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım

Bübchen

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:[/QU
- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
- Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
- Yumuşak derinlemesine temizliK

Tşk. Yolladım bakalım inş. buraya çıkar.

Back
X