Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bübchen
YARIŞMA SORUSU: “Bebek bakım ürünlerinde olması gereken özellikler nelerdir?”

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

face eski gmönderilerde buldumm

BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- En üst düzeyde cilt toleransı
- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
- Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
- Yumuşak derinlemesine temizlik
Bunlar önemli özellikler, Bübchen ürünlerinin kalitesini oluşturmaktadır.

Bübchen
YARIŞMA SORUSU: “Bebek bakım ürünlerinde olması gereken özellikler nelerdir?”

Nedir bilen var mı ben bulamadım.:26:

BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

- En üst düzeyde cilt toleransı
- Doğal içerikler
- Saf bitkisel yağlar
- Güvenilir koruma
- Yumuşak bakım
- Yumuşak derinlemesine temizlik

Herşey gibi yılbaşları da çocukluğumuzda bir başkaydı sanki. Tek kanaldan izlediğimiz özel solistli yılbaşı programları, saat 24:00'da televizyona çıkan dansözler, ailecek oynanan tombalalar… Bizimle yılbaşı anılarınızı paylaşın, çocuğunuz için Kanz sweatshirt kazanın! Paylaşımlarınızı soldaki Hatıra Defteri sekmesinden ya da Kanz Türkiye - Hatıra Defteri | Facebook linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

https://www.facebook.com/KanzTurkiye?sk=wall

Cinebonus

Soru: Mission: Impossible Ghost Protocol filminde “Brandt” karakteri ile tanıdığımız ünlü aktör kimdir?

a)Tom Cruise b)Jeremy Renner c)Simon Pegg

Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Cinebonus | Facebook linkindeki takip formunu doldurarak “Mission: Impossible Ghost Protocol" filminin hediyelerini kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: Mission: Impossible Ghost Protocol - Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

Cinebonus

Soru: Mission: Impossible Ghost Protocol filminde “Brandt” karakteri ile tanıdığımız ünlü aktör kimdir?

a)Tom Cruise b)Jeremy Renner c)Simon Pegg

Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Cinebonus | Facebook linkindeki takip formunu doldurarak “Mission: Impossible Ghost Protocol" filminin hediyelerini kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: Mission: Impossible Ghost Protocol - Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

cvp

b)Jeremy Renner

kıslar fiat 2012 kişiye takvim gönderiyor. Uygulamada karşında mankenler arabanın yanında pozlar veriyor beğendiğin pozun fotoğrafını sen çekiyorsun ve takvim sayfalarında senin çektiğin pozlar yer alıyor. Yada uğraşamam diyen oursa onların hazırladığı takvim geliyor

takvim sayfası

Elite World Hotels
‎2012’ye
Elite World İstanbul’da
Merhaba demek ister misiniz?

Çekilişle 1 kişiye çift kişilik davetiye!
The Brasserie’de piyano ve keman müziği eşliğinde romantik bir akşam yemeği hediye ediyoruz.

Nasıl Katılıyorsunuz?
Bu görseli ve Facebook sayfamızı herkese açık bir şekilde paylaşın ve çekilişe katılmaya hak kazanın.

*Son katılım tarihi: 25 Aralık 2011, saat: 24:00
*Paylaşımlar kontrol edilecek ve herkese açık paylaşım yapmayanlar çekilişe katılamayacaktır.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.

https://www.facebook.com/EliteWorldHotels?sk=wall

kıslar fiat 2012 kişiye takvim gönderiyor. Uygulamada karşında mankenler arabanın yanında pozlar veriyor beğendiğin pozun fotoğrafını sen çekiyorsun ve takvim sayfalarında senin çektiğin pozlar yer alıyor. Yada uğraşamam diyen oursa onların hazırladığı takvim geliyor

takvim sayfası

Değerli Takipçilerimiz, yeni bir Facebook uygulamasını sizler için saat 16:00'da aktif hale getiriyoruz. "Homend Eşleştir Kazan" ile bizlerden sürprizler kazanmaya devam edeceksiniz. Bizi takip etmeye devam ediniz :)

takvim sayfası

ne yapmamiz gerekiyor burda, bende sadece bir manken cikti sari arabayla bisi yapilmiyor yardim edermisiniz

İlk defa blog çekilişine katıldım veee kazanmışım:52::52:

$DSC04524.webp

Back
X