Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ya burda hepimiz kardeş gibi değilmiyizzzzzzzzzzzz,

hadi hepimiz arçelik için birbirimize destek olalım ama ya

Kotex Türkiye
Bugünkü sorumuzun cevabı: Renkli desenleri

1- Seray Kalır
2- Gamze Akncgl
3- Sinem Yıldız Balaban
4- Fidan Çengel Çelik
5- Canan Ulukavak
6- Sebahat Ceylan Yaman
7- Muteber Yıldırım
8- Hasibe Cenkçi İşçi
9- Cemile Topbaş
10- Reyhan Altan
11- Fatime Pilatin
12- Gülümser Demirtaş
13- Zeynep Baltrak
14- Ekin Tekin
15- Zeynep Eymen Ok
16- Rahime Azılı
17- Hande Sevin
18- Ayşe Okur
19- Zehra Özgönül
20- Şebnem Arı Baykal

Katılımcılarımızın açık adres ve telefon bilgilerini kotex@mindshareturkiye.com adresine mail atmaları gerekmektedir. Tebrik ederiz :)

en sonunda kazanmışım =)

kızlar bu msn zeka ölçerde 100 sms herkese değilmiş 44 soru sonrası bir kod verilip adres vs bilgilerini alacaklarmış ve çekilişle 1000 kişiye vereceklermiş. hem de günlük paketmiş pehh suyunun suyu yani:((

Facebook hesabımda yazdıgım gıbı: BEGENDIRMELI YARISMALARDAN NEFRET EDIYORUM!

Arcelık aksam aksam bana stres yuklettı yok o bana oy vermıs yok bu verememıs aman hedıyeler tukenmıs ayyyyyyyyy :37::47:

face ana sayfada oriflame cinin biri link vermiş tıklayınca parfüm çekilişi vs demiş anaaa bi tıkladım hatun kişi arçelik için meğer link atmış vay uyanık vayy yer myim hiç hemen iptal tuşuna bastım ama buradan iddialı olan varsa link atsın beğeniyim emriniz olur efemmm :42:

face ana sayfada oriflame cinin biri link vermiş tıklayınca parfüm çekilişi vs demiş anaaa bi tıkladım hatun kişi arçelik için meğer link atmış vay uyanık vayy yer myim hiç hemen iptal tuşuna bastım ama buradan iddialı olan varsa link atsın beğeniyim emriniz olur efemmm :42:

vayy bee..hep derim millet çakal..biz daha çömezizz
kimin aklına gelir

trendyol 20 tllik çek yollamıştı, kaç gündür bekledim:24:
en sonunda bambi den :12:laci babeti kaptım..4,95 e geldi...:52:

Back
X