Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugun arcelık oyununda gordum kı cok kalablıgız ama burada reklam ve oy ısteme gıbı seyler yapamadıgımzdan bırbırmıze hıc faydamız yok.
oncelıkle facelerımzde bırbırımızı eklyelım ve bır grup kuralım kadınlar klubu kampanyalar ıle ılgılı yetkılılerın ıznı dahılınde.
veeeeeeeeeee ondan sonra butun kampanyalar korksun bızden hepımz kazanalım ne dersınz

şu arçelik olayında bende çok dertlendim:43::43::43::43::43:çeyizime çaycı alıcaktımama olmadı 25 arkadaşta kaldım:43::43::43::43:

aslında bizde aramızda destek olsak dicem ama sanırım 100 kişi yokuz:43::43::43:

caramio süper yılbaşı aynen oynuyorum ama hala denk gelmedi :20:

Arçeliktede 130 kişi arkadaşım var 30 puanı ancak topladım yarısınıda sağdan soldan topladım yani bencede bir grup kuralım gruba gelen olur birtek buradakilerle kalmaz :26:

Arçelik
Yoğun ilginize teşekkür ederiz. Sürprizlerimiz devam edecek, bizi takip etmeye devam edin!

umarım daha ADİL suprızlerı olur....

varız varız ınan arkadasım bız bı grup kuralım bak nasıl oluyoruzz

caramio süper yılbaşı aynen oynuyorum ama hala denk gelmedi :20:

Arçeliktede 130 kişi arkadaşım var 30 puanı ancak topladım yarısınıda sağdan soldan topladım yani bencede bir grup kuralım gruba gelen olur birtek buradakilerle kalmaz :26:

benim de var ama canım kimse online değildi:(

göz göre göre kaçırdım çay makinesini:47::2:misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım 53 kişiye begendirmiştim ama olmadı:50:

Homend Değerli takipçilerimiz günün kazanan talihlileriniz "Homend Eşleştir Kazan" uygulamasında bulunun "Kazanan Talihliler" bölümünden ulaşabilirsiniz. Murat Güzey, Ali Tuğra Gören, Sinan Yımaz kendilerini yeniden tebrik ederiz

yokum:(((

kaç gündür bişey çıkmıyor yeni yıl kampanyaları da yoğun ama talihsizlik işteeeee

Kadinlar Kulubunun facebook grubu da sayfasi da vardir !

2 gun once uyelik alip boyle bir konu gundeme getirip ortaligi karistiracaksaniz yeri burasi degil !

Facebook uzerinde bir suru kampanya grubu var. Siz burada yazistiginiz icin guclusunuz face tarafindan yapacaksaniz gidin o gruplara uye olun lakin burada sakin reklam yapmayin !

Bilginize

Kadinlar Kulubunun facebook grubu da sayfasi da vardir !

2 gun once uyelik alip boyle bir konu gundeme getirip ortaligi karistiracaksaniz yeri burasi degil !

Facebook uzerinde bir suru kampanya grubu var. Siz burada yazistiginiz icin guclusunuz face tarafindan yapacaksaniz gidin o gruplara uye olun lakin burada sakin reklam yapmayin !

Bilginize

o zaman bu gurubun altında birleşelim :6:önemli olan bir grup kurmak değilmi:44:
ben varım kızlar ne dersiniz:42:

Back
X