Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sana beğen oyu verenler arçelik sayfasını da beğenmiş olmalı gibi anladım ben..
bir de ilk beğen oyu toplayan ilk 20 kişi atıyorum, 30 kişi filan kazanıyor..
yalnız beğen toplayıp bitirmek yetmiyor yani ,ilk 20 ye de girmek gerek.
katılım şartlarında her ürün için yazıyordu..bak istersen..

2 sn bile değil..1 sn.bilmem kaç salise..:51:

tşk cnm

yalan oldu sanırım :50:

of yaa bu gün alışverişe gidecektim sırf clear men den top gelicek diye gitmedim o da gelmedi :47:
sadece babystar geldi :51:
keşke gitseydim alışverişe :31:

Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanmaya ne dersiniz?

Tek yapmanız gereken sekmemize girerek sorduğumuz soruya doğru cevap vermek. Doğru cevap verenler arasında arasında yapılacak çekilişle 50 kişi Kipa'dan yılbaşı sepeti kazanıyor!

Hemen katılmak için: Kipa - Yılbaşı Sepeti Kampanyası | Facebook

Kipa | Facebook

paylaşıldı mı hatırlayamıyorum bu aralar ne çok kampanya var neye katıldım bilemiyorum:(

sadece izmir için mi geçerli acaba??

Ekrandaki.com-

Yarışmamız var!!!
Kuzey Güney dizisinde kim daha şık? Zeynep mi Cemre mi?
Sorumuza yanıt verenler arasında yapılacak çekiliş ile sürpriz bir hediyemiz sizin olacak!!
Herkese güzel bir gün dileriz...

http://www.gumuscu.net/face/facebook-main.jpg

3 kişiye bileklik hediye

Günaydın,
22 Aralık tarihli yarışmamız başlıyor!

“Bir gece uyumak için masanın üzerine başını yasladığında sandalyeden çıkan fareyi gördü ve bu fare O’na ilham verdi. Sonra bu fareyi dans eder bir şekilde resimledi. İşte Mickey Mouse o gece, o masada doğdu.”
Bu ön bilgilendirmeden sonra bugünün sorusu : Sevimli fare Mickey Mouse’un yaratıcısının adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 28. ve 168. kişiye Toyzz Shop'tan resimdeki 25 cm. uzunluğundaki pelüş hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

http://www.facebook.com/ToyzzShop

cevabı bilenler yazar mı?

Son düzenleme:
teşekkürler yeni haberler içinn.

bunun aynısıydı benim kazandığım daaa. yaklaşık ne kadar zamanda geldi? ve de o balsam denilen ne oluyor acaba eşim kullanmadığı için hiç, bilmiyorum :26:

tras sonrası suruluor cannımmmmmm
benm ıste bugun geldı
yarsmanın 2. gnu kazanmıstım

kızlar baby 2 go nun yarışaması vardı yaa kazanmışım hem de 100 tl çok mutlu oldummmmmmmm :8:

tras sonrası suruluor cannımmmmmm
benm ıste bugun geldı
yarsmanın 2. gnu kazanmıstım

Umarım eşin kullanır ben çeyizime almıştım hem de Beşiktaş'dan bir parfümeriden iyi bir fiyata senelerce kullanmadı süründü en sonunda attım ona yanarım kendime bir ruj alabilirdim
Benim clear futbol topu geldi beğendim oldukça hafif evde bile çocuklar oyalanır ve şampuan büyük boy

kızlar bugün Omodan kazandığım gülben ergen albümü geldi:21::21: clearmenden ses yok avonda ben evde yokken gelmişti haber kağıdından ulaştım ama bakalım 1 haftadır gnderceklerr:31:

Back
X