Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

serelim senin dediğinde doğruymuş canım iki hesaptan yaptım birine 2dedim 33 ü kabul etmedi,biride 33ü kabul etti 2 yi etmedi

nasıl işse artıkk

Kızlar bunun cevabı ne ya birsürü kart var ama:26:

Teknosa.com'un ana sayfasına giderek vitrinde hangi banka kartının olduğunu bulup aşağıya yazın. Vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.

Kızlar bu teknosanın turuncu yılbaşı uygulaması mı?
7-Hediye teslimi sırasında Teknosa fotoğraf çekimi düzenleyebilir.
8-Fotoğrafta yer alan kişi, kişiler pazarlama ve promosyon
aktivitelerinde, hiç bir bedel ödemeksizin, 5 yıl boyunca fotoğrafların
kullanılabilmesi için Teknosa ve Brand Experience Designers şirketlerine
özel bir ayrıcalık tanımış olurlar.

Böyle bir şartı var bilginiz olsun eğer o uygulamaysa :19:

Son düzenleme:
İzlesene Teknosa Kanalı'nda toplam kaç video paylaşıldığını aşağıya yazarak vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.canım bu sorunun cevabı 33 ama neden olmamıştı anlamadımki tatlım acaba sorumu farklıydı ki :44: :16:

İzlesene Teknosa Kanalı'nda toplam kaç video paylaşıldığını aşağıya yazarak vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.canım bu sorunun cevabı 33 ama neden olmamıştı anlamadımki tatlım acaba sorumu farklıydı ki :44: :16:

yok canım diğer hesaptanda 2 yi kabul etti hem 33 hem 2 yanii

Batik’in şık çantaları sahiplerini buldu! Batik butiğimizde sırasıyla Babet: 9, Bluz: 34 ve Elibse: 15 adet ürün bulunuyor. Doğru yanıtı ilk gönderen Ceyda Öztürk, Ebru Kasap ve Önder Bakan, görseldeki Batik çantayı kazandınız, tebrikler! Güncel iletişim ve adres bilgilerinizi ‘Batik Hediye’ başlığıyla sm@trendyol.com’a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol’da heran sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Batik’in şık çantaları sahiplerini buldu! Batik butiğimizde sırasıyla Babet: 9, Bluz: 34 ve Elibse: 15 adet ürün bulunuyor. Doğru yanıtı ilk gönderen Ceyda Öztürk, Ebru Kasap ve Önder Bakan, görseldeki Batik çantayı kazandınız, tebrikler! Güncel iletişim ve adres bilgilerinizi ‘Batik Hediye’ başlığıyla sm@trendyol.com’a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol’da heran sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Kazanamamışım malesef ya:19:

bende 50 tl lik çek kazandım fakat halen gelmedi mail bana..
gönderen neresi maili canım..
tıkı.com olarka mı geldi posta kutuna?

canım alışverişini yaptın mı nasıl yapıcaz hediye çeki kullan yeri falan yok ki orda

Back
X