Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Süperyılbaşı aynı sorular dönüp duruyor..genelde cevaplar zaten aşağıda film reklamında gizli ya resimde aktrist yada filmin ismi yazıyor
Avon gelmedi benim hala
Ek. Panda yılbaşı çekilişnde sayıları not aldınız mı? ben hiç almadım rastgele tıkladım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar beni anne boyutundan aradılar hediye kazanıcakmışım ama tam anlayamadım arkadaşlara yönlendiriyim sizi arasınlar dedi .burdan birilerine gelmiş sanırım.bilgisi olan varsa yazabilirmi..

Merhaba kızlar beni anne boyutundan aradılar hediye kazanıcakmışım ama tam anlayamadım arkadaşlara yönlendiriyim sizi arasınlar dedi .burdan birilerine gelmiş sanırım.bilgisi olan varsa yazabilirmi..

Benide aramışlardı :32:
200 tlcik sabiha keskin paktuna nın kitabını kakalamaya çalıştılar 1 saat konuştu bende suratına kapadım hedaye medaye yok yanee :47:

benide aramışlardı :32:
200 tlcik sabiha keskin paktuna nın kitabını kakalamaya çalıştılar 1 saat konuştu bende suratına kapadım hedaye medaye yok yanee :47:

banada öyle bişeyler dedi sanki takip ediyormuşsunuz falan diye..ama ben hiç öyle birini hatırlamıyorum..zaten çekmiyordu duyamadım ..boş ,iş yanii..teşekkür edrim..

Benide aramışlardı :32:

banada aynısı oldu 1 saat konuştu konuştu sonrada kitabı satmaya kalktı. yani hediye falan yokkk

kızlar internette dolanıp duruyorum nerede ne kampanya var diye. sizler sayesinde bir çok kampanyaya başvurdum ama şansızım sanırım daha kazanamadım bir şey:2:
bir sitede bir kampanya daha buldum bu sefer umutluyum. katalog yapmışlar üç tane seçiyormuşuz buradan sonra da eğer kazanırsak katalogdakilerden gönderiyorlarmış. altta linki verdim. umarım birimize çıkar buradan ya :16:

Yeşilist.com Yılbaşı Kataloğu

cnm mail at banada geçen geldiydi,mail attım cevap yazdım.silerler adresini.:16:

merakıla nereye e-mai atayım canım adres var mı? saolasınn:38:
evet kızlar ya bende burdan olan kızlarda ekli ama digerlerini tanımıyorum rastgele kampanyacı kızlar sanırım su her yerde ismi aynı olup kazananlar daha dogrusu yarışmalardan sogudum valla aa bize ne zaman sıra gelicekkkk :45:

Back
X