Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese merhaba,
bu sabah kotexim geldi aras kargo ile bilginiz olsun.

hediye kazanan arkadaşları tebrik ederimmmmm

hangi kargoyla geldi canım..ilk gün kazandım ama gelmedi..saat 3 ten sonrada dışardaydım zaten..fakat kağıt falan da yok kapıda

Teknosa Fotolab hizmeti Antalya'da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin.:44:

Panasonic Türkiye
Yeni yarışmamız başlıyor! Siz de bilginize güveniyorsanız, Panasonic Viera TV kazanma şansını yakalamak istiyorsanız, yeni yarışmamıza katılın! Panasonic Türkiye - Viera TV Kazan | Facebook

Panasonic Türkiye
Hayalindeki çamaşır makinesini bizimle paylaşan fanlarımıza çok teşekkürler! :) Kazananı çok yakında sayfamızdan duyuracağız. Bizi takip etmeye devam edin!

çamaşır makinesi şeysine katılmıştım geçen hafta makinem bozuldu keşke bana çıksa başka bişey istemicem:9::9:

kızlar blog a izleyici nasıl olunuyor acil cevap verin bi yere izleyici olmam lazım :38:

sağda solda yada üstte yada altta blog sahibine göre değişiyor canı oralara bak mesala benim blogum da sağda:))) beklerim

http://www.facebook.com/Kampanyaevim Sayfa beğeni sayımız 700 olunca yarışma başlayacaktır..

Kızlar bugün lipton'dan kazandığım hediye geldi,aramızda kazananlar vardı sizinkiler de gelir bugün yarın Yurtiçi getiriyor bilginiz olsun.
İçinde Defne Koz tasarımı bardak var şahane :16::16:

İşte canım böyle :16:

$kadinlar.webp

Back
X