Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayrıca uzucu olan sey kk da olupta paylasmadan kazananlrın ısımlerının orda olması

evet bu biskreme katılanların nasıl haberi oldu acaba bari bunun bilgisini verin aşkolsun bu forumdan kazananlara yeni bir uygulama görünce ben daha kendim girmeden görünce paylaşıyorum ondan sonra bakıyorum ayıp ettiniz bu kez gerçekten kazananları yinede tebrik ediyorum ama hep birlikte kazanalım arkadaşlar bencil olmayın paylaştıktan sonra kazanmak daha güzel gerçekten

eğer paylaşılmadıysa ben gerçekten kazananları tebrik etmiyorum:20:

topikten kim kazandı, kimin isimlerini gördünüz bilemem ama ben kendi adıma (kazanan olarak) bişi demeden geçemedim.
Yani pes diyorum sadece, duyurulmadı edilmedi deniyor ya.
Biskremin sayfasına her giren onun kampanya olarak verilmediğini, duyuracak bişi olmadığını görür zaten. Ben şahsen öylesine cevap yazdım, ve kazandığıma da çok çok şaşırdım. Bu kazananların nasıl haberi oldu acaba denmiş.. olmadı haberim felan, öylesine ödülsüz sandığım bir soruya da yazmak istedim :)) şans işte..
Soruya bakarmısınız?

İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...

bunu nasıl duyuracaktık ki? Neyse..

Yılın son haftasında herkese bol şans diliyorum :)))

bende avon sayfalarını dolaşırken ne buldum :O)

bu sayfa hediye dağıtmaya başlayacakmış. beğeni sayısını arttırmak amacıyla. bende beğendim. hatta ilk hediye birazdan geliyor yazmışlar bakalım ailemde kim varsa beğendirdim. haberiniz olsun arkadaşlar :)

facede avonshop diye aratın kırmızı resmi var şuan 270 küsür kişi beğenmiş linkini ekleyemedim buraya nedense kk kabul etmedi.

Son düzenleme:
Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Dettol Hijyen Seti kazananlardan biri sen ol!
2012’de çocuğuna ilk nasihatin ne olacak? Hemen yanıtla, hediyeyi kaçırma!
2012’de çocuğuna ilk nasihatin ne olacak?

A: Yeni yıla nasıl girersen öyle gider, o yüzden Dettol ile mikroplar

B: “Kırmızı şans getiriyor” a inanma, mikroplardan korunmak daha

C: Tombala oynadıktan sonra ellerini yıkamayı unutma!

D: Yeni yıl dileklerinin arasına ‘Hijyen’i yazmayı ihmal etme!..

Bizde.com
Yeni bir hediye kazanmaya hazır mısınız ?

Haftaya şanslı başladığınızı düşünüyorsanız bugün bizi takip edin.. Bugün soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk üyemize Tadelle reklamında kullanılan svava salıncak hediye edilecektir ! Hediyemizi incelemek için lütfen linke tıklayınız..
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/vC4nQf

Baby2Go Türkiye
İyi haftalar... Tikir.com'dan hediye çeki kazanmak için hazır olun. Yılbaşından sonraki haftaya kadar sürecek olan yarışma maratonu başlıyor.

Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Dettol Hijyen Seti kazananlardan biri sen ol!
2012’de çocuğuna ilk nasihatin ne olacak? Hemen yanıtla, hediyeyi kaçırma!
2012’de çocuğuna ilk nasihatin ne olacak?

A: Yeni yıla nasıl girersen öyle gider, o yüzden Dettol ile mikroplar

B: “Kırmızı şans getiriyor” a inanma, mikroplardan korunmak daha

C: Tombala oynadıktan sonra ellerini yıkamayı unutma!

D: Yeni yıl dileklerinin arasına ‘Hijyen’i yazmayı ihmal etme!..

cevap olarak hangisini işaretlediniz kızlar

ÖZSÜT
Profil resmini Özsüt ile aynı yap, Özsüt’ten yılbaşı pastası kazan :)
Yarışmaya katılan kullanıcılarımızın 26 Aralık 2011- 29 Aralık 2011 tarihleri arasında profil fotoğraflarını değiştirmemeleri gerekmektedir

Yedigün

‎"Model" grubunun solisti kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 5., 25., 55., 85., 105. ve 205. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Cheeseburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

avonshop diye arattırdım ama bir sürü sayfa çıkıyor:19:

ya buraya link neden yazılmıyor virüs virüs virüs yazıyor ne alaka virüslü olsa bizim bütün pc ler çökerdi. az önce başka arkadaşta buraya link ekleyememiş ondanda virüs yazıyor. neden bmyle çıkıyor kk da hayret bişi ya.

Son düzenleme:
Back
X