Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben de a dedim
dettol diyor mantıklı geldi bana

bende a dedimde şıklar bana çok saçma geldi ve biz dettol no touch kullanıyoruz eşim 4 tane almış makinasıyla beraber. kızlar ben bıktım onları kullanmaktan. hiç hoşuma gitmiyor. canım daha güzel kokulu şeyler kullanmak istiyor :(

avon için teşekkür ederim:) model grubunun solistinin ismi fatma turgut diye buldum:23:

slm kızlaaaarrr ben geldiiimmm :) sizi takipteydim en sonunda galiba aranıza katılmayı başardım. bu sayfa nasıl kullanılıyor biri bana öğretssiinnnn :))

Baby2Go Türkiye
Yılbaşında Eviniz Şenleniyor!

Yarışmaya katılmak için:
- Facebook sayfamıza katılmış olmalısınız.
- Aşağıdaki sorunun cevabını baby2go@hotmail.com.tr adresine isim ve soyisminiz ile birlikte göndermelisiniz.
- Doğru cevabı gönderen 25,55 ve 80. kişiler Tikir.com web sitesindeki ev aletlerini satın alabilmek için 50 TL değerinde hediye çeki kazanacaklar.
- Bu hediye çeklerinize eş değer fiyatta bir ürün satın alabilir, yada daha yüksek fiyatlı bir ürünü satın alıp hediye çekiniz değerinde indirimden faydalanabilirsiniz.
- Kazananlar saat 17:30'da, Twitter adresindeki twitter sayfamızdan duyurulacaktır ve kendilerine mail yolu ile ulaşılacaktır.

YARIŞMA SORUSU:
Aşağıdaki Baby2go bebek arabalarından hangisi 3 tekerleklidir ?
a) Proton b)Tango c)Joger Rally d)Smarty

ÖNEMLİ NOT: Mail adresinin sonunda ".com.tr" vardır lütfen dikkat ediniz. baby2go@hotmail.com.tr

Herkese bol şans...

Hacı Sayid
Yılbaşı Hediye Yağmuru yarışmamız bugün sona eriyor. Saat 15:00'da soracağımız soruya doğru cevabı veren 20., 100. ve 150. kişi Safir Sepetini kazanacaktır.Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.

şuan konuyu 30 kişi okuyor.
fakat hiçbir paylaşım yapılmıyor nedense.
günlük kampanyaları soruları bile paylaşmaz oldunuz arkadaşlar
herkes kendini düşünmeye başladı sanırım
bakıyorumda paylaşım yapanlar hep aynı kişiler.
lütfen paylaşalım.....

Kotex paketlerinin üzerinde hangi ikonlar var? Cevabı www.kotex.com.tr - Ürünlerimiz bölümünde bulabilirsiniz :) Bir de ipucu verelim: Ürünün üstüne tıkladığınızda solda beliren ikonları soruyoruz.

kızlar herkase slm.hızlıal .com da üye olan herkese 20 tl degerinde çek veriyo.100 tl üzeri kullanmak için .bide vodofone ve tukcell için 12 tl 30 dak veriyo
bu arada akşam trendyol 40 limit yapmış ya almadım bişe.akşam 1 e kadar baktım baktım almadım.
bu arada limango 7 lira hediye çekim var isteyen haber versin.buralardayım

Back
X