Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
Hem çocukların hem de hiç büyümeyenlerin tercihi olan Toyzz Shop’un 22 şehirde toplam kaç mağazası bulunmaktadır? sorulu yarışmamız sona ermiştir.

Bugünün kazananları Oya Özkul, Yasemin Muratoğlu, Elif D., Ahmet Sarıkaya, Hasibe Güler'i tebrik ederiz ve adreslerini mail atmalarını rica ederiz.

Yarın saat 10:00 da yeni yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.

akbalık tebriklerrrrrrrr:)))))))))

teşekkür ederim canım çok sıkkın kaynım bize 8 milyar borç bıraktı :14::14::14: sevinemiyorum az önce bilgilerimi yolladım kazandığım yere

eti de yokum..:5:
kotex im gelmedi..kuzenlere kazanmıştım ist dışındalar, onlarınki gelmiş..:15:

doritosun haydar lin ing.deyimler sözlüğüm geldi..:33:
her evde bulunması gereken bir bilgi hazinesi..:52:

did I love to be your hand:seni ben ellerin olsun diye mi sevdim
entered my another age:bir yaşıma daha girdim
ten acres of garden,come side osman:on dönüm bostan yan gel osman

gibi güzide deyimlerimiz var..:9::9::9:

Idont know his king:kralını tanımam
morning morning you are ironing my head:sabah sabah kafamı ütülüyorsun..
my father be right:babam sağolsun
we said shoot,you killed:vur dedik öldürdün..

:9::9::9::9::9:
hahahahah koptummmm:60:
:44::44::44::44::44::44:

hangisi kızlar..

aras kargo getirdi gönderen etiketinde etkin dağıtım yazıyordu
benimki de bu şekildeydiii
elif şafak iskender kitabım gelmiş
meşe palamutum gelmiş
ve ronaldo'm gelmiş (topu hemen verdim komşunun çocuğuna:52:)
kızlar liipton hangi kargo ile geliyordu yaa:26:
Eki Görüntüle 314545 Eki Görüntüle 314546 Eki Görüntüle 314547
güle güle kullan canımmm

Arnica

İŞTE YENİ YARIŞMAMIZ:
DOĞRU CEVABI GÖNDER, BLENDER SETİ KAZAN!

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. Öncelikle eğer Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Aşağıdaki sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Doğru cevabı gönderenler arasından 1. 75. 125. 205. ve 275. kişiler, Arnica’dan ORBITAL PLUS El Blender Seti kazanacaklar.

4. Sorunun doğru yanıtını, Facebook duvar arşivimizde ve Arnica, ev temizlii, mutfak gereleri, kiisel bakm, banyo, banyo gereleri, ev gereleri web sitemizde bulabilirsiniz!

5. Yarışmaya katılmak için en geç 27 Aralık Salı gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 28 Aralık Çarşamba Günü buradan duyurulacaktır.

7. YARIŞMA SORUSU: “Arnica mutfak gereçlerinden beş tanesinin adını yazınız.”

8. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Arnica’ya vermektesiniz.

Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.

NOT: Lütfen buraya cevap tahminlerinizle ilgili yorum yazmayınız! Kopyaya girer, şansınız azalır! Teşekkürler.

.

hoşbeş le ilgili eti nin sayfasına yazdım cevap bekliyorum.

akbalık geçmiş olsun hayırdır canım.

cevap vermeyecekler veya silecekler diye tahmin ediyorum. senden önce yazan da benim. Şüpheli sayfa dimi?

uf bu yarışmalar çok uğraştırıyor yapacak zamanım ve enerjim arada uğramayla olmuyor yine deli gibi de kazananlara bakıyorum ..kazananlar hep uğraşan arkadaşlar tebrikler hakediyorsunuz

Kızlar Keramika seramik facebook fan sayfasında bir etkinliği var fincan takımı hediye ediyor 2 ikişiye bir bakın derim....

Back
X