Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limango anlık çekle diğerini birleştiremiyorum birde çek tutarından fazla alım yapılmalı galiba
banada anlık çek geldi önce baaak baakk bakkk bişey bulamadım beğendiğim ayakkabıların numarası bilem yoktu bida baktım birkeştirilmiyosaa amaan dedim boşver gitsin gene geliri :63:

La Roche-Posay - Türkiye - Günün Sorusu | Facebook

koşunnnnnnnnnnnnnnnnnn :52:

ben cevabı paraben yaptım ama inş. doğrudur yeni gördüm kızlar inş. geç kalmamışızdır
bende paraben yaptım ama soru neydiki onu göremedim ben :1:

kızlar annelik sanatı dergisine üye olan varmı. tamemen ücretsizmi bu.ücret falan ödüyomusunuz üye olan bilgi verebilirmi?
Annelik Sanati Dergisi - Duvar | Facebook

ben yaklasık 1 ay önce başvurmuştum. dergi ilk çıktığında. sonra beni aradılar. ilk 3 sayının ücretsiz olduğunu diğer 9 sayı için bilmem ne kadar para ödeyeceğimi falan filan anlattı durdu.işlem,inizi yapıyorum dedi. bende istemiyorum kalsın dedim. siz bana ilk 3 sayıyyı yollayın dedim. ama yaklaşık 1 ay oldu hala gelen giden yok canım. bilgin olsun...

ben yaklasık 1 ay önce başvurmuştum. dergi ilk çıktığında. sonra beni aradılar. ilk 3 sayının ücretsiz olduğunu diğer 9 sayı için bilmem ne kadar para ödeyeceğimi falan filan anlattı durdu.işlem,inizi yapıyorum dedi. bende istemiyorum kalsın dedim. siz bana ilk 3 sayıyyı yollayın dedim. ama yaklaşık 1 ay oldu hala gelen giden yok canım. bilgin olsun...

benimde aynı öyle oldu. 3 hafta önce arandım. 12 tl eger istersen senelik dediler. bende yok dedim ücretsiz 3 ayı yollayın istersem snra kendim devam ettiririm dedim. ama daha gelen giden yok :20:

Eki Görüntüle 341069 Eki Görüntüle 341070 Eki Görüntüle 341072

Bugün kargo günümdü :52:
kızıma babystar dan ve molfixden deneme numuneleri ve ducrostan kazandığım baharatlarım geldi :32:
güle güle kullann baharatlar süpermişş
Kızlar limangoda kıyafet bedeni kısmında 1-2-3 yazıyor. Ne bunlar anlamadım? Ne beden oluyorlar yani? :26:
genelde xs-s / s-m / m-l olurlar ...
Eki Görüntüle 341143 Eki Görüntüle 341144

blogdan kazandığım bella goria kolyem geldi en sonunda:9:
bide mavaladan kazandığım rujum ve kalemim:9::nazar:

beklediğim kargolarım :nazar::nazar::17:
glade
benimo
ayakkabı ı love shoes
ayakkabı ayakkabı atölyesi
bornoz duru
145 paket ruffles
güle güle kullanasınnn

kızlar limango doğum gününde ne kadar çek veriyor
10tl
ayakkabı atölyesinden ayakkabıları ulaşanlar olmuş sanırım:53::53::53: inşallah bize de hemen ulaşır:39:
hanii haniiiiii:52:

Bu Kış Çorbalarınız MAGGI'den!
‎06.02.2012 Kazananları
Cevap : Kıyma - Yoğurt - Nohut - Pirinç

1 Aliye Dinger
...2 Nurhayat Doluca
3 Nazlıcan Gizmaz
4 Zübeyde Özen
5 Armağan Dis
6 Mehmet Bilgili
7 Esin-nevin Özdemir
8 Ümmühan Şen
9 Nilgün Özdamar
10 Sabiha Çakıcı
11 Gülşen Boztepe
12 Birsel Türkmen
13 Serpil Balci
14 Serkan Yılmaz
15 Tuğçe Altan
16 sevinç çatalkaya (Arzu Solak)
17 Zeynep Demirtaş
18 Nefise Sarıçam
19 Yasemin Kaya
20 Aydın Şahin
21 Fatma Bahadır
22 Ayşe Olgu Çetin
23 Öznur Gökdemir
24 Sezai Özaltın
25 Çiğdem Ayalp
26 Levent Us
27 Nihal Aydoğan
28 Nalan Kırıkçı
29 Tuğba Kuzey
30 muhammed Emin Ekmen
31 Zekeriya Özdoğan
32 Remziye Kir
33 Şenay Urun
34 Gözde Ertek
35 Mustafa Haki Kuvel
36 Canan Donduran
37 Fatime Maytar
38 Ahmet Korkak
39 Duygu Alkaya Güneş
40 Songül Doğan
41 Semiha Seyitoğlu
42 Hatice Azılı
43 Fatma Eren
44 Sertaç Betgü
45 Nihal Küçükpazarlı
46 özge Öztan
47 Hayati Arıgan
48 MİNE Pazarlioğlu
49 candan Gülaçar
50 Nilgün Çetin

Kazananları tebrik ediyoruz. Çorbalarını iyi günlerde, bereketli sofralarda kullanmalarını diliyoruz.

sağol cnm. vazgeçtim bende üye olmaktan. ilk 3 sayıyı bile alsan kargo ücreti ödenymş snrm.

Natrol Easy-C kazananlar;
1- Tuğba Suyabatmaz
2- Tuğçe Engin
3- Ayfer Apaydın
4- Gndz Feyza
5- Mirror Kampanya
6- Hasan Türksoy
7- Gamze Nar Durgut
8- Aliye Susuz olmuştur, kendilerini tebrik ediyoruz

ne limangoda nede trendyolda şööle güzel bi cüzdan bulamadım kendime yaa çıldırıciiimmm...:53::53::31::30:
ayrıca şu limangonun anlık çekini birleştirmemesinede uyuz oldum ne yazni 7 tl lik ürün alcam bide 6.90 kargomu ödücem ne anladım???:26::37:

Back
X