Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ducros videolu (reklam filmi galiba) soru sormuş hatunlar, ama kolay zaten

Ülker Ducros baharatları ___________ özel paketinde__________ kilit altında.

3 katlı / tazeliği

he yaa sorma :43:
oğluma kullanıyorum 4.5 ayım kaldı kızım geliyo yandım ki ne yandım :31:
ordan burdan numune bez topluyom :1: şimdiye kadar kızımın ilk 2 aylık bezi birikti :21: doğana kadar ilk bir yıllık bezi toplamam lazım :27:

benim kızım Martta dogacak şimdiden biriktirsem anca :27: bana sadce prima yolladı 1 pakette ben aldım baska bezi yok bebegimin :43:

bu premium care in büyük boyları var mı 4 numara falan?

canımmm hiç bilmiyorum bende baslıcam 1 ay sonra kullanmaya,bebiş daha dogmadı :9:

nescafeden bende kazanmışım adımı bulana kadar neler çektim arife değil de arıfe olarak kaydetmişler:26:

merhabalar

bu yarışmalara nerden katılıyorsunuz:) hediyeleri promosyonları nerden buluyorsunuz banada söylermisiniz ?? benimde kızım var .teşekkürler.

benim kızım Martta dogacak şimdiden biriktirsem anca :27: bana sadce prima yolladı 1 pakette ben aldım baska bezi yok bebegimin :43:

baby stardan ve molfix ten numune isteyebilirsin.Bana bu gün geldi ikiside :32: ayda bi kendi evime,annemlere ve ablamlara istiyorum.onlarda biriktiriyo bana vericekler :52:
bide zamanında huggies 8 li pakette organik bezinden yolluyodu her hafta ilk bilmem kaç kişiye :52:
her hafta annem adına eşim adına ablam adına kendi adıma geliyodu bayağı oldu yani bezimiz :27:

baby stardan ve molfix ten numune isteyebilirsin.Bana bu gün geldi ikiside :32: ayda bi kendi evime,annemlere ve ablamlara istiyorum.onlarda biriktiriyo bana vericekler :52:
bide zamanında huggies 8 li pakette organik bezinden yolluyodu her hafta ilk bilmem kaç kişiye :52:
her hafta annem adına eşim adına ablam adına kendi adıma geliyodu bayağı oldu yani bezimiz :27:

ahhh ahhh kuzum hepsinden istedim ama yollamadılar :( güle güle kullan bezlerini inşallah. biriktirmek şart yoksa valla ocagımız söner fena pahalılar yaaa:43:
ama dur ben bi takip edim neden yollamadılar bana üçkagıtcılar :27:

facebook money club

Bebekli Kazananlar Kulübü üyeleri yaşadı! Hep BirLİNKte’ye katılan ilk 5500 kişiden biri olun, Prima Premim Care bebek bezini %40 indirimle alın.
Money Club Kart - Hep BirLİNKte | Facebook
Tebrikler
Kampanyadan Facebook üzerinden paylaştığınız Money Club, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile yararlanabilirsiniz. Kampanya kampanyasında 1 adet Prima Premium Care Ikiz Maxi (7-18 Kg) Beden 4 ürününü Migros, Macrocenter, Tansaş mağazaları veya Sanal Market’ten 6 – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında %40 indirimli olarak alabilmek için kartınızı Facebook uygulamaları üzerinden doğru paylaşmanız gerekmektedir. Kampanya kartınıza anında tanımlanacaktır

oldumu şimdi kızlar kazanmışmıyım %40 ı?

Back
X