Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba arkadaslar referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara kola 10 tl ceki verebilirim.

Limangoda 20 tl lik cekimi cep onaylayacak kisiye cep onaylamasi gerektiren bir 20 tl lik kupon yuklu hesap verebilirim. (iki tane ayri cep numarasi gerekiyor)

2 ayrı cep no su olan daha önce verilen referansla kendine 20+20 =40 tl lik çek alabilir :6:

kızlarrr biz nescafe den ne kazandık yaaaa:27: duvarında kazanamadıysan üzülme sende 15 nescafe kazanabilirsin falan yazıyor da bizim kazandıgımızda nescafe degil miydi ? :53:

biz de nescafe kazandık yarışma hala devam ediyormuş sanırım o yüzden öyle söylediler

Kampanyaevim.com
Ve yarışmamız başladı. İşte ilk sorunuz.
Web sitemizdeki Facebook & Twitter Kampanyaları forumunun 11.sayfasının son konusu nedir?

Cevaplarınızı bu gönderi altına yorum olarak atabilirsiniz.. Doğru cevabı veren ilk 30 kişi arasından çekilişle 2 kişi ödülümüze sahip olacaktır.. Sorunun süresi 15 dak. Süre bitiminde 2.soru sorulacaktır.
Kampanyaevim.com | Facebook

Altınbaş sonuçları

Müge Koparan
Melis Kaplan
Zeynep Çövenoğlu
Deniz Konus Eydemir
Büşra Tetik

tebrikler aramızdan kazanan var mı?

[h=6]Kampanyaevim.com
[/h][h=6]Ve yarışmamız başladı. İşte ilk sorunuz.
Web sitemizdeki Facebook & Twitter Kampanyaları forumunun 11.sayfasının son konusu nedir?

Cevaplarınızı bu gönderi altına yorum olarak atabilirsiniz.. Doğru cevabı veren ilk 30 kişi arasından çekilişle 2 kişi ödülümüze sahip olacaktır.. Sorunun süresi 15 dak. Süre bitiminde 2.soru sorulacaktır.[/h]

Kızlar Limango'da anlık çek ve/veya kayıtlı çek(20 tl) ile kargo çeki birleştiriliyormu ?:44::44:

Son düzenleme:
kızlar arçelikten ben aranmadım ya. halbuki iletişim bilgilerimi doldurup göndermiştim. benim durumumda olan varmı?

bide şu bebeğime bakım dan gelen organicare setin son kullanma tarihine dikkat edin.
benimkinin temmuz 2012 son kullanma tarihi.

son zamanlarda gelen kargolarım

bugünde eticin ve yurtiçiden kargom geldi

kızım eticin oyuncağını görünce çığlık atmaya başladı
:9:

oyuncağı sevdi ama tek bir sorun var çok plastik kokuyor ama çok şirinmiş:)

diğer fazla gelenleri ise dağıtacağım
:16:

prima 4 adet bez denedim biliyorumda kaşık ise milupa üyeliğimden geldi

$DSCI4072.webp

[h=6]Takipet.com
[/h][h=6]Teknik bir sorundan dolayı sayfamıza giriş yapamadık.Bu nedenle sitemizden paylaşım dahi gerçekleştiremedik.Kargo da yaşadığımız sorun sebebiyle hediyelerin bir kısmı sahiplerine ulaşmadı.Yarın kargoya verilecek hediyelerin sahiplerini aşağıdaki listede görebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ederiz

YARIN KARGOYA VERİLECEKLER :

HALE HANZADE

SULTAN KARA

TUBA DAĞ

GÜLSEN DOĞAN

TUBA ARIK

RECEP DİRİM

MİNE AYDIN

MAHMUT ÜSTÜN

GAMZE NUR

GİZEM SAYLAN

NİLGÜN ÇETİN

NESRİN ÖZKAN

SEZEN NALBANTOL

ZEYNEP ÇALIŞKAN

DİLEK ÇETİN
[/h]

Altınbaş
Bu haftanın kazanalar listesi, yarışmamızı kazananları tebrik ederiz.
Duvar Fotoğrafları | Facebook

bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.:19:

Eki Görüntüle 341333

eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...

Altınbaş
Bu haftanın kazanalar listesi, yarışmamızı kazananları tebrik ederiz.
Duvar Fotoğrafları | Facebook

bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.:19:

Eki Görüntüle 341333

eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...

Back
X